Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape

Anleggsgartner, Entreprenør, Maskinentreprenør, Rørlegger i Østfold

Formidlede anbud
  • 0
    Siste år
  • 0
    Siste 3 mnd
  • 0
    Aktive nå
Østfold
Avsluttet

Asfalt 2010-2012

I henhold til lov og forskrift om offentlige anskaffelser inviterer kommunene Lier, Nedre Eiker, Øvre Eiker, Svelvik, Sande og røyken (heretter kalt oppdragsgiver) firma med nødvendig faglig, teknisk og økonomisk grunnlag for levering og utlegging av asfaltmaterialer på veier, gater og plasser samt tilknyttede arbeider. Arbeidene skal utføres i perioden 2010 - 2012. Det er ensidig opsjon for oppdragsgiver(e) på ett? 1- års forlengelse av kontrakten.
Arbeidene er for hvert år planlagt startet ca. Uke 20 og må være ferdig utført ca. Uke 35. Kommunene vil hver vår sette opp lister for hvilke strekninger og arealer som skal asfalteres når.
Tilbudets priser skal være gjeldende for alle etater/virksomheter i den enkelte kommune, men den enkelte kommune kan ved bygge- og utbedringsprosjekter for eksempel masseutskiftning av veikropp i forbindelse med utbedring av vann- og avløpssystemer, velge å la leveranse og utlegging av asfalt inngå i det konkrete prosjektet, og ikke inngå i denne kontrakten.
Anbud id:
89617
  • Sted:
    Asker, Lier
  • Registrert:
    Tirsdag 13. April 2010

Lignende oppdrag i Østfold

6 anbud