Elektriker, Entreprenør i Telemark

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

446 Siste år
104 Siste 3 mnd
25 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

AudioVisuelt utstyr (AV) - rammeavtale for BTV -samarbeidet

Registrert Dato: Fredag 08. Mars 2013

Konkurransen gjelder avtale om levering av AV-utstyr (Audiovisuelt utstyr) til de deltakende kommuner/fylkeskommuner/virksomheter i konkurransen.
Anskaffelsens verdi anslåes til: NOK 3.500.000,- eks mva pr år.
For nærmere informasjon viser vi til del 2a, kravspesifikasjon.
For denne anbudsprosessen benytter oppdragsgiver Visma TendSign. For å melde din interesse på dette anbudet og få tilgang til dokumenter, skal du kopiere og lime inn lenken i din nettleser.
*** Linken er fjernet *** />Alle tilbud skal leveres elektronisk via Visma, visma.no/tendsign innen tilbudsfristen. Er du ikke bruker hos Visma eller har spørsmål knyttet til funksjonalitet i verktøyet (som for eksempel hvordan du skal gi tilbud), ta kontakt med Visma Support på tlf: 4000 6814 eller på e-post til: support.tendsign@visma.no
Det anbefales at tilbudet leveres i god tid før fristens utløp. Skulle det komme tilleggsinformasjon fra oppdragsgiver som fører til at du ønsker å endre tilbudet ditt før tilbudsfristen utgår, kan du gå inn og åpne tilbudet, gjøre eventuelle endringer og levere på nytt helt inntil tilbudsfristen utgår. Det siste leverte tilbudet regnes som det endelige tilbudet.

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere

Elektriker, Entreprenør

Elektronisk, Fører, Utløp, Utstyr

Rauland, Telemark

Avsluttet: Fredag 19. April 2013