Combined Shape Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape

Bedriftsrådgivning i Hele Norge

Formidlede anbud
 • 80116
  Siste år
 • 15211
  Siste 3 mnd
 • 3249
  Aktive nå
Hele Norge
Avsluttet

Avinor AS - K-190303 - Rammeavtale - Management consulting

Formål med anskaffelsen
Det er høye forventninger til Avinor basert på den situasjonen luftfarten og selskapet står i, både når det gjelder økonomisk og bærekraftig utvikling. For å sikre at Avinor igjen blir selvfinansiert og kan holde avgiftsnivået konkurransedyktig, er det et sterkt press på å fortsatt effektivisere underliggende drift i selskapet. Dette også for å kunne være i stand til å investere i bærekraftighet, fremtidens teknologi og nye inntektsmuligheter. For å realisere disse målene, og skape handlingsrom til nødvendige investeringer, vil det i løpet av de neste 1-3 årene bli igangsatt flere konsernovergripende prosjekter og tiltak for å lykkes med transformasjonen.
Det vil være behov for ekstern bistand for å kunne gjennomføre slik transformasjon. For å sikre tilgang til dyktige konsulenter, ønsker Avinor å inngå parallelle rammeavtaler med inntil 4 leverandører, som samlet sett kan tilby et bredt spekter av management consulting-tjenester.
Nærmere beskrivelse av anskaffelsen er gitt i kravspesifikasjonen i Bilag SSA-R.
Anbud id:
769270
 • Sted:
  Hele Norge
 • Registrert:
  Søndag 21. November 2021

Lignende oppdrag i Hele Norge

6 anbud