Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape

Alarm og sikkerhet, Anleggsgartner, Arkitekt, Betong, Elektriker, Entreprenør, Maler, Maskinentreprenør, Murer, Riving, Rørlegger, Snekker, Stålarbeider, Taktekker, Ventilasjon i Vestland

Formidlede anbud
  • 0
    Siste år
  • 0
    Siste 3 mnd
  • 0
    Aktive nå
Vestland
Avsluttet

B1040 EFU-10436 Damsgårdsundet barnehage - generalentreprise

Damsgårdssundet barnehage er en eierseksjon i 3. Og 4. Etasje i boligsameiet 1912, som består av rekkehus og byleiligheter. Boligsameiet 1912 ble ferdigstilt i 2019 med bob som byggherre, og ligger oppe på den gamle fabrikken i Damsgårdssundet, like ved der Småpudden går i land.
i 2020 vedtok bystyret at Bergen kommune skulle kjøpe barnehagearealene og etablere en kommunal barnehage der. Barnehagen er tenkt å fungere som erstatningsbarnehage for Årstad bydel etter ferdigstillelse.
Eierseksjonen er per prosjektoppstart et råbygg, og prosjektet innebærer å ferdigstille arealet til en fullverdig barnehage. råbygget er premissgiveren for innredningsarbeidene, hvor hovedtyngden av prosjektet går ut på å etablere de nødvendige tekniske anleggene. Prosjektet gjennomføres som en generalentreprise.
Seksjonens omkringliggende bygningsmasse består av boliger og næringsvirksomhet. Det er høy gjennomgangstrafikk på flere sider av barnehagen, det er lite plass til rigging og parkering og det er et utfordrende logistikkbilde som må hensyntas i prosjektet.
Anbud id:
748626
  • Sted:
    Bergen
  • Registrert:
    Fredag 27. August 2021

Lignende oppdrag i Vestland

6 anbud