Anleggsgartner, Arkitekt, Betong, Entreprenør, Maskinentreprenør, Murer, Prosjektleder, Snekker i Vest-Agder

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

1636 Siste år
528 Siste 3 mnd
217 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Ballbinger sirdal kommune

Registrert Dato: Mandag 12. Juli 2010

Ballbinger ca 350m2 med optimalt lengde/ breddeforhold skal etableres i nærmiljøanlegg på Josdal og Tjørhom i Sirdal kommune. Grunnarbeid vil bli gjort på dugnad (masseutskifting 30cm samt avretting). Vi ønsker pris på følgende:
1. Støping av ringmur, oppfylling og avretting av grunn med drenerende masser og avrettet gruslag med fraksjon 0-10/12mm.
2. Levering og montering av kunstgress for flerbruk av god kvalitet med minimum stråhøyde 24mm. Gresset fylles med sand og gummigranulat. Leverandør oppgir mengde sand og gummi. Gressets kvalitet skal dokumenteres og vedlegges anbudet. Videre skal veggene være av miljøimpregnerte materialer montert på aluminiumsprofiler, og det skal benyttes syrefast festemateriell av høy kvalitet. Det kan påregnes dugnadshjelp til montering av gress og binge. Det ønskes en beskrivelse av hvilke arbeider som kan gjøres på dugnad.
3.Levering av lysanlegg til ballbingene. Fremføringskabel for strøm medtas ikke. Det legges ved beskrivelse av lysanlegg og beregnet lysmengde.
Kommunen tar forbehold om uttrekk av pkt 1 og/ eller 3.
Det kan leveres alternativ pris på ballbinge uten gummigranulat og eventuellt andre endringer som tilbyder anbefaler. Eventuelt alternative tilbud vil bli vurdert.
Frist for innlevering av tilbud: 17.08.2010
Arbeidet skal utføres innen 30.10.2010.
Valgt anbyder skal levere komplett FDV- dokumentasjon ved ferdigstillelse av anlegget. Kostnader til dette skal være inkludert i anbudspris. Prosjketet fakturereres ved ferdigstillelse om ikke annet blir avtalt.
tildeling etter forhandlinger.