Elektriker, Entreprenør, Flislegger, Kulde & varme, Prosjektleder, Rørlegger, Snekker, Stiger & stillaser, Taktekker, Termografering, Vann & avløp, Ventilasjon i Vest-Agder

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

1513 Siste år
428 Siste 3 mnd
164 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Befaring av fagfolk ved renovering av gammelt hus

Registrert Dato: Mandag 16. Juli 2012

Vi skal pusse opp et gammelt hus og må ha en faglig gjennomgang av hva som kan og må gjøres. Vi ønsker først og fremst pris på befaring av fagfolk, og under følger en del info om hva vi regner med må gjøres. Vi ønsker også at befaringspersonen (e) skal kunne få et bilde av prosjektet og kunne gi et pristilbud basert på dette. Samt at personen (e) må kunne gi en ærlig tilbakemelding på hva vi kan gjøre selv og gi tilsvarende prisavslag i tilbudet. Det er et begrenset budsjett, og vi vil være helt klare fra begynnelsen at vi skal gjøre en del selv.
Tak: må sjekkes og mest sannsynlig byttes, sette inn takvinduer på ett eller to rom.
Kjeller: mulig at vi må grave opp rundt huset, drenere + legge vorteplast inntil muren (tviler på det er gjort).
Etterisolering: må utføres, spørsmålet er hva vi kan gjøre hvor: om vi skal gjøre det utvendig eller innvending. Trenger råd om hva som er best og hva vi kan gjøre selv.
Nybygg 1: ønsker å bygge ut eksisterende ark til å ha veranda med overbygg, med påler ned til veranda i husets lengde under som også skal bygges ny.
Nybygg 2: inngangsparti. Vil rive eksisterende utbygg og bygge nytt større, både i høyde, dybde og bredde.
Kledning / vinduer: kledning og noen (alle?) vinduer må byttes.
Bad: Eksisterende bad skal utvides og totalrenoveres. Alt kan regnes som ubrukelig av nåværende bad, inklusive sluk.
Bad 2: ønsker å lage nytt bad i 2 etasje. Ligger helt opp mot uisolert tak per i dag.
Kjøkken: totalrenoveres, men ønsker å beholde orginalt tak. Dilemmaet er at nytt bad planlegges over kjøkkenet, og lurer på om vi må utbedre tak / gulv for å tåle belastningen ovenfra.
Til slutt: mye av dette skal settes bort til fagfolk, men vi ønsker også å gjøre en del av jobben selv. Derfor ønsker vi en fagperson som kan veilede oss i hva vi kan gjøre selv og ikke er negativ til at ikke alt skal settes bort. Det kan være en prosjektleder som representerer alle fagområder eller en representant fra hvert av firmaene vi velger å bruke til de forskjellige utførelsene.