Prosjektleder i Buskerud

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

288 Siste år
99 Siste 3 mnd
23 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Behovs- og markedsanalyse for mat og storhusholdningstjeneter til drammen kommune

Registrert Dato: Tirsdag 15. Juni 2010

Drammen kommune er et kommunekonsern bestående av blant annet basisorganisasjonen, ledet av rådmannen, 13 hel- eller deleide aksjeselskaper og 6 kommunale foretak (KF). Ytterligere informasjon om kommunenes eierposisjoner finnes på linken: *** Linken er fjernet *** /> I forbindelse med revisjon av eierstrategien for ett av de kommunale foretakene, Drammen Kjøkken KF (DKKF), ønsker oppdragsgiver å kartlegge kommunens samlede behov for matleveranser/storhusholdningsprodukter. I dag leverer DKKF varmmat, tørrmat og ulike former for drikkevarer og ernæringstilskudd, hovedsakelig til virksomheter innenfor pleie og omsorgstjenestene og hjemmeboende eldre. Utover dette leveres kantinetjenester til pleie- og omsorgstjenestene og rådhuset.
Det finnes kommunale virksomheter som har, eller vil kunne ha, behov for matleveranser, og som, i dag, ikke får sine behov dekket av DKKF. Eksempler på dette er Drammensbadet KF, skoler og barnehager.
Kartleggingen skal omfatte to hovedelementer:
1. kommunens samlede behov for mat-/storhusholdningsleveranser og hvordan dette er dekket ved dagens ordning. (omfang, kvalitet og kostnad)
2. Foreta en markedsanalyse som gir en oversikt over markedet av denne type tjenester og på hvilken måte markedet vil kunne dekke kommunens behov.
Oppdraget leveres i form av en rapport som vil være ett av flere beslutningsgrunnlag for fremtidig eierstrategi for Drammen Kjøkken KF.
Konsulenten skal rapportere til kommunens kontaktperson, jf. punkt 2.6, og sørge for å holde oppdragsgiver orientert underveis og involvere relevante nøkkelpersoner i prosessen.
Rapporten skal være levert innen: 01.10.2010

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere

Prosjektleder

Kjøkken, Markedsanalyse

Drammen, Buskerud

Avsluttet: Tirsdag 29. Juni 2010