Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape

Arkitekt i Østfold

Formidlede anbud
  • 0
    Siste år
  • 0
    Siste 3 mnd
  • 0
    Aktive nå
Østfold
Avsluttet

Behovs- og markedsanalyse for mat og storhusholdningstjeneter til drammen kommune

Drammen kommune er et kommunekonsern bestående av blant annet basisorganisasjonen, ledet av rådmannen, 13 hel- eller deleide aksjeselskaper og 6 kommunale foretak (kf). Ytterligere informasjon om kommunenes eierposisjoner finnes på linken: #URL0#
i forbindelse med revisjon av eierstrategien for ett av de kommunale foretakene, Drammen Kjøkken kf (dkkf), ønsker oppdragsgiver å kartlegge kommunens samlede behov for matleveranser/storhusholdningsprodukter. i dag leverer dkkf varmmat, tørrmat og ulike former for drikkevarer og ernæringstilskudd, hovedsakelig til virksomheter innenfor pleie og omsorgstjenestene og hjemmeboende eldre. Utover dette leveres kantinetjenester til pleie- og omsorgstjenestene og rådhuset.
Det finnes kommunale virksomheter som har, eller vil kunne ha, behov for matleveranser, og som, i dag, ikke får sine behov dekket av dkkf. Eksempler på dette er Drammensbadet kf, skoler og barnehager.
Kartleggingen skal omfatte to hovedelementer:
1. Kommunens samlede behov for mat-/storhusholdningsleveranser og hvordan dette er dekket ved dagens ordning. (omfang, kvalitet og kostnad)
2. Foreta en markedsanalyse som gir en oversikt over markedet av denne type tjenester og på hvilken måte markedet vil kunne dekke kommunens behov.
Oppdraget leveres i form av en rapport som vil være ett av flere beslutningsgrunnlag for fremtidig eierstrategi for Drammen Kjøkken kf.
Konsulenten skal rapportere til kommunens kontaktperson, jf. Punkt 2. 6, og sørge for å holde oppdragsgiver orientert underveis og involvere relevante nøkkelpersoner i prosessen.
Rapporten skal være levert innen: 01. 10. 2010
Anbud id:
101468
  • Sted:
    Drammen
  • Registrert:
    Tirsdag 15. Juni 2010