Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape

Entreprenør, Maskinentreprenør, Murer i Trøndelag

Formidlede anbud
  • 0
    Siste år
  • 0
    Siste 3 mnd
  • 0
    Aktive nå
Trøndelag
Avsluttet

Bergsgrav stasjon

En betydelig del av plattformene på det norske jernbanenettet har ikke tilfredsstillende lengde sett opp mot togmateriellet som trafikkerer strekningene. Jernbaneverket er av Statens jernbanetilsyn pålagt å utbedre dette forholdet i årene som kommer. Bergsgrav plattform er en av atten plattformer som må utbedres i løpet av 2009.
Betydelige endringer på infrastrukturen som ombygging av en plattform, medfører også at øvrige krav i Jernbaneverkets tekniske regelverk må ivaretas, slik som høyde, bredde, belysning mm. i tillegg er det også lagt føringer for etablering av universell tilgjengelighet.
Beskrivelse av tiltaket
nåværende holdeplass på Bergsgrav er en kort plattform på 50m plassert i avviksspor. Prosjektet tar sikte på å flytte plasseringen av plattformen til motsatt side av sporet, dvs til hovedspor. Hensikten med flyttingen er å øke framføringshastigheten på trønderbanen, muliggjøre parkeringsfasiliteter, øke tilgjengeligheten på tilkomst og bedre sikkerheten knyttet til villkryssingsproblematikk.
Den nye plattformen bygges 125 meter lang, 76cm høy og 3 meter bred. i tilknytning til plattformen etableres det en tilkomstvei samt parkeringsareal. Den gamle plattformen rives og stenges for trafikk.
Entreprisen omfatter alle nødvendige fag unntatt jernbaneteknikk for signal-/sikringsanlegg
Merk: For å melde din interesse i denne kunngjøringen og motta tilleggsinformasjon vennligst besøk Doffin nettsiden #URL0#? id=169928.
Anbud id:
51761
  • Sted:
    Verdal
  • Registrert:
    Tirsdag 19. Mai 2009