Entreprenør, Maskinentreprenør, Murer i Nord-Trøndelag

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

627 Siste år
251 Siste 3 mnd
66 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Bergsgrav stasjon

Registrert Dato: Tirsdag 19. Mai 2009

En betydelig del av plattformene på det norske jernbanenettet har ikke tilfredsstillende lengde sett opp mot togmateriellet som trafikkerer strekningene. Jernbaneverket er av Statens jernbanetilsyn pålagt å utbedre dette forholdet i årene som kommer. Bergsgrav plattform er en av atten plattformer som må utbedres i løpet av 2009.
Betydelige endringer på infrastrukturen som ombygging av en plattform, medfører også at øvrige krav i Jernbaneverkets tekniske regelverk må ivaretas, slik som høyde, bredde, belysning mm. I tillegg er det også lagt føringer for etablering av universell tilgjengelighet.
Beskrivelse av tiltaket
Nåværende holdeplass på Bergsgrav er en kort plattform på 50m plassert i avviksspor. Prosjektet tar sikte på å flytte plasseringen av plattformen til motsatt side av sporet, dvs til hovedspor. Hensikten med flyttingen er å øke framføringshastigheten på trønderbanen, muliggjøre parkeringsfasiliteter, øke tilgjengeligheten på tilkomst og bedre sikkerheten knyttet til villkryssingsproblematikk.
Den nye plattformen bygges 125 meter lang, 76cm høy og 3 meter bred. I tilknytning til plattformen etableres det en tilkomstvei samt parkeringsareal. Den gamle plattformen rives og stenges for trafikk.
Entreprisen omfatter alle nødvendige fag unntatt jernbaneteknikk for signal-/sikringsanlegg

Merk: For å melde din interesse i denne kunngjøringen og motta tilleggsinformasjon vennligst besøk Doffin nettsiden *** Linken er fjernet ***

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere

Entreprenør, Maskinentreprenør, Murer

Belysning, Ombygging, Tilkomstvei

Verdal, Nord-Trøndelag

Avsluttet: Tirsdag 30. Juni 2009