Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape

IT/Web og Support i Østfold

Formidlede anbud
  • 0
    Siste år
  • 0
    Siste 3 mnd
  • 0
    Aktive nå
Østfold
Avsluttet

Bistand til utvikling av nye nettsider for Medietilsynet

Medietilsynet har til hensikt å inngå avtale med en tilbyder som får i oppdrag å bistå med å fornye vår nettside. Oppdraget innebærer å utvikle en ny struktur/arkitektur på nettsidene basert på målgruppetilpassede løsninger, og å oppdatere nettsidedesign i tråd med Medietilsynets visuelle profil.
Vi ønsker å fokusere på ux (brukeropplevelse). Prosjektet bør klargjøre og tydelig definere målgrupper, målgruppenes behov og brukerreiser og redesigne sidene slik at de svarer bedre på brukerbehovet, samtidig som vi oppnår en mer effektiv presentasjon av vårt innhold og våre budskap. Vi ønsker også at prosjektet definerer hvordan vi skal måle effekt av de nye nettsidene og utarbeider tydelige KPIer som vi kan følge og jobbe mot over tid.
Medietilsynet jobber i stor grad med å tilgjengeliggjøre data, innsikt og analyser, og har tatt i bruk PowerBi som presentasjonsverktøy. Det er derfor viktig at nettsiden på en god måte integrerer PowerBi og at data og analyser får en synlig plass på forsiden.
Medietilsynet utarbeider årlig flere rapporter og analyser på ulike fagområder. Vi har derfor behov for rapport-maler som enkelt lar seg bruke og som på en elegant måte kan leses på nettsiden og lastes ned/printes ut. Utvikling av digitale rapportmaler er derfor en del av oppdraget.
Medietilsynet benytter i dag EPIserver og ønsker i utgangspunktet at de nye nettsidene utvikles på samme cms-løsning, om det ikke viser seg billigere og bedre å sette opp ny teknisk løsning. Medietilsynet har hatt et enkelt forprosjekt for nye nettsider og rapporten blir tilgjengelig som et utgangspunkt for tilbyderen som får oppdraget.
Medietilsynets nettside må innfri krav til universell utforming, ha tilbud på nynorsk og engelsk, samt være tilpasset mobile grensesnitt.
Medietilsynet ønsker å samarbeide med et byrå som jobber innsikts- og effektbasert med løpende iterasjoner basert på testing og målinger underveis i utviklingsprosessen.
Anbud id:
656122
  • Sted:
    Fredrikstad
  • Registrert:
    Fredag 3. Juli 2020
Er du interessert i dette oppdraget?