Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape

IT/Web og Support i Rogaland

Formidlede anbud
  • 0
    Siste år
  • 0
    Siste 3 mnd
  • 0
    Aktive nå
Rogaland
Avsluttet

Bistand til utvikling med fokus på SharePoint, Office 365 og Azure

Mål med prosjektet
Hovedmål med prosjektet er å styrke vår kompetanse og kapasitet på områdene SharePoint, Office365, Azure, SQLserver, . Net, c#, ReportingServices og Power bi.
Petroleumstilsynet ønsker med denne utlysningen å inngå en konsulentavtale for bistand til utvikling med fokus på SharePoint, Office 365 og Azure. Oppgaven vil gjennomføres i samarbeid med Petroleumstilsynets systemutviklermiljø. Den som tildeles oppdraget skal også bidra til kompetanseutvikling for systemutviklermiljøet internt i Petroleumstilsynet
Kontraktsperiode
1 år med antatt start medio august 2018 med opsjon på forlengelse med 1 år + 1 år + 1 år.
Beskrivelse av oppdraget
Konsulenten skal bistå Ptil med kompetanse og kapasitet på de angitte områdene som vår systemportefølje bygger på. Det er viktig at ressursene som tilbys har solid arbeidserfaring med, og helst sertifisering på flere av disse produktene/komponentene. Det er en fordel å være en del av et sterkt faglig miljø innenfor ms sine produkter.
Samarbeidsform
Arbeidet skal hovedsakelig utføres i Petroleumstilsynets lokale i Stavanger i samarbeid med Ptils systemutviklingsmiljø.
Siden det er tidkrevende å sette seg inn i Petroleumstilsynets systemer og arbeidsprosesser, er det ønskelig at oppgaven ikke spres på for mange konsulenter.
Leveranser
For alle leveranser skal
--kildekode sjekkes inn i Ptils kildehåndteringssystem
--all kildekode være dokumentert
Økonomisk ramme
Det er en viss usikkerhet omkring omfanget av oppdraget. i utgangspunktet anslås omfanget på inntil kr. 650 000 eks. Mva. For 2018. Deretter vil omfanget pr. år i opsjonsperiodene kunne bli anslagsvis kr. 1 000 000 eks. Mva. Dette må anses som veiledende da arbeidsmengden vil avhengig av interne prosesser og departementets bevilgninger. Petroleumstilsynet kan derfor ikke binde seg til et bestemt timetall per år eller totalt.
Anbud id:
517744
  • Sted:
    Stavanger
  • Registrert:
    Tirsdag 17. April 2018
Er du interessert i dette oppdraget?