Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape

Anleggsgartner, Betong, Elektriker, Entreprenør, Rørlegger, Snekker, Ventilasjon i Vestland

Formidlede anbud
  • 0
    Siste år
  • 0
    Siste 3 mnd
  • 0
    Aktive nå
Vestland
Avsluttet

Blandingsgassbod dfs - delte entrepriser

Forsvarsbygg Utvikling Vest (fbuv) skal bygge ny Blandingsgassbod for spesialdykkeravdelingen på Sjøforsvarets Hovedbase Haakonsvern (shh)
Prosjektet består av tre funksjoner: Blandingsgassbod, lagerfunksjoner for dykkermateriell og tau/linemateriell for sd avdeling og båtverksted. i tillegg tilrettelegges deler av kaiområdet med belegg av betongstein.
Prosjektet er planlagt som to tilbygg til Dykker og Froskemannsskolen (dfs). Blandingsgassboden og lagerfunksjoner er et tilbygg på nordenden av dfs. Det gir nærhet til viktige funksjoner som kaifront, flytebrygger, skyllebasseng, garderober, undervisning og sanitærfunksjoner. Planløsningen er kompakt og aktivitets orientert. Det er planlagt solide og egnete overflater som både underbygger bygningens art og forhold til dfs. Adkomst til lager funksjonene er god.
Verkstedbygningen plasseres i tilknytning til rampe for inngang til dfs bygget mot vest. Den er plassert i god avstand fra kaikant og er lite til hinder for aktivitet på dfs kaien. Plasseringen gjør at man har gode adkomst forhold til verkstedet og riktig avstand til Blandingsgassboden.
Prosjektet skal gjennomføres med delte entrepriser og følgende entrepriseinndeling:
- B1 Bygg (Hovedentreprenør)
- E1 Elektro
- E2 sd-anlegg
- V1 Vann og sanitær
- V2 Ventilasjon
i tilegg skal Forsvaret ved flo/tv levere og montere høytrykksanlegg.
Anbud id:
132858
  • Sted:
    Bergen
  • Registrert:
    Fredag 4. Februar 2011

Lignende oppdrag i Vestland

6 anbud