Betongsaging, Entreprenør, Maskinentreprenør, Murer, Snekker i Rogaland

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

2004 Siste år
559 Siste 3 mnd
173 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Borettslag; drenering med utvendig isolering, samt nye kjellerinnganger og kjellervinduer

Registrert Dato: Onsdag 03. Juni 2009

Kjellerprosjekt Borettslag Tjensvold 7 i Stavanger

Vi ønsker å ta i bruk råkjellere til noe annet enn det de brukes til i dag, (feks kjellerstue, bad/toalett, bod) I den forbindelse må det dreneres og isoleres rundt husene og hver enkelt kjeller trenger egen kjellerinngang og vinduer.

Borettslaget består av 4 bygninger (rekker) med 4 enheter i hver, totalt 16 boenheter, Nils Kjærs gt 2, 4, 6 og 8 (A, B, C og D). I dag har hver boenhet en inngang med oppmurt trapp og det eksisterer en kjellerinngang på den ene endeveggen i hver bygning (totalt 4 stk).

På baksiden av rekkene er terrasser og mark/plen, mens foran er det biloppstilling og gate. Terrenget heller lett nedover mot gaten på forsiden. Vi har utarbeidet en detaljert prosjektspesifikasjon med godkjente arkitekttegninger som oversendes interesserte leverandører.

Vi stiller gjerne på befaring på kort varsel, fortrinnsvis før klokken 0900 eller etter kl 1500. Pristilbud ønskes mottatt før sommeren 2009. Vi har fått godkjent ombyggingen av Stavanger kommune til og med høsten 2010, men det er ønskelig med igangsetting allerede høsten/vinteren 2009.

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere