Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape

Alarm og sikkerhet, Arkitekt, Elektriker, Entreprenør i Trøndelag

Formidlede anbud
  • 0
    Siste år
  • 0
    Siste 3 mnd
  • 0
    Aktive nå
Trøndelag
Avsluttet

Brann og Talevarsling Dragvoll

Ntnu Dragvoll 1 er en sammenfattning av flere bygg som i lag danner kampus. Disse har et system bestående av hovedsaklig bh-100 detektorer, Autrosafe sentral med sløyfekort for bh-100 detektorer og alarmklokker av typen bbr-25.
Pga. Synkende tilgang på reservedeler for eldre detektortyper og sløyfekort er det behov for å skifte ut eksisterende gamle detektorer og sløyfekort i brannsentralen. i forbindelse med disse arbeidene skal det etableres talevarsling for arealer som i dag har tradisjonell klokke/summer varsling samt utskifting av eksisterende sentralutstyr for talevarsling i arealer.
Deler av bygningsmassen på dragvoll del 2 har allerede talevarsling etablert. Sentralutstyret er uten overvåkning og noen år gammelt. Gammelt sentralutstyr ønskes utskiftet til moderne utstyr samtidig med etablering av talevarsling i dragvoll del 1.
Arbeidene deles i 2 hovedaktiviteter:
ntnu skal skifte ut eksisterende gamle detektorer på Dragvoll bygg 1, 2, 3, 6 og 11(Bygg 4 og 5 medtas i annen kontrakt.), samt etablere kurser og høyttalere for talevarsling. Dette inkluderer demontering av detektorer, klokker og blitslamper på gjeldende bygg. Nye detektorer og blitslamper etableres. Eksisterende sentralutstyr skal beholdes men det medtas nødvendig utskifting av sløyfekort tilpasses nye detektorer og alarmorganer. Det skal dimensjoneres for å håndtere videre utvidelser uten at levert utstyr må byttes ut. Blitslamper vil bli supplert for å møte kravet om universell utforming. Det skal etableres talevarsling for gjeldende bygg. Det etableres høyttalerkurser og høyttalere som termineres på rekkeklemmer ved rack for forsterkerutstyr. Eksisterende klokker i gjeldene bygg skal demonteres etter idriftsatt talevarsling.
Det skal etableres nytt forsterkerutstyr for dragvoll del 1 som omfatter byggene 1, 2, 3, 4, 5 og 6. Sentralutstyr med forsterkere for talevarsling skal inkludere talevarsling bygg 4 og 5. For bygg 6B, 7, 8, 9, 10, 11 og 12 skal eksisterende forsterkerutstyr byttes og integreres som en del av installasjonen i dragvoll del 1. Sentralutstyr og forsterkere for talevarsling skal være modulbassert for enkel utskifting og utvidelse.
Anbud id:
233720
  • Sted:
    Trondheim
  • Registrert:
    Mandag 28. Januar 2013

Lignende oppdrag i Trøndelag

6 anbud