Elektriker, Entreprenør, Maskinentreprenør i Troms

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

1935 Siste år
1187 Siste 3 mnd
113 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Bredbånd i Målselv kommune i Trom

Registrert Dato: Fredag 03. Juli 2020

Målselv kommune har fått tilskudd fra nasjonal kommunikasjonsmyndighet (Nkom) for å bygge ut bredbånd i områder som mangler grunnleggende bredbåndstilbud, eller har et dårlig tilbud.
Kommuner med mangelfull dekning har gjennom en søknadsprosess fått tilsagn om midler. Denne tilbudskonkurransen har tidligere vært utlyst i regi av Troms og Finnmark Fylkeskommune.  Det kom ikke inn tilbud innen fristen for delkonkurransen for Målselv kommune og dette er derfor andre gangs utlysning. Utlysningen denne gang gjøres i regi av Målselv kommune.
Målselv kommune utlyser et byggeprosjekt der kommunen gir støtte til en eller flere leverandører som påtar seg oppgaven med å prosjektere, eie, bygge og drifte et høyhastighets bredbåndsnett i de aktuelle områder.  Det kreves internethastighet på minimum 30 / 10 Mbit/s. Tilbyder som kan levere symetrisk  hastighet vil bli foretrukket. Primært ønsker kommunen at alle områder bygges ut, men må ta forbehold mht. den bevilgning som foreligger. Det er tre områder som ønskes utbygd:
Dividalen Kirkesdalen Øvre Målselv - strekningen Rundhaug - Øverbygd