Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape

Elektriker, Entreprenør, Maskinentreprenør i Innlandet

Formidlede anbud
  • 0
    Siste år
  • 0
    Siste 3 mnd
  • 0
    Aktive nå
Innlandet
Avsluttet

Bredbåndsutbygging til region Midt-Gudbrandsdal - Byggetrinn 2

Prosjektet vil gi grunnleggende bredbåndsdekning til 950 husstander som i henhold til Nkom dekningskart er søknadsberettiget.
Det bor totalt 2. 244 personer i utbyggingsområdet. i tillegg er det forventet at prosjektet vil gjøre utbygging i tilstøtende områder kommersielt lønnsomt. Det er totalt 9 strekninger/områder i Midt-Gudbrandsdal som ønskes utbygd i denne omgang. Det vises til kartskisse over områdene.
Prosjektet har offentlige bevilgninger på nok 10 mill. Eks. Mva, dette er bevilgninger fra Oppland Fylkeskommune, Nkom, Ringebu, sør-Fron og Nord-Fron kommuner.
Leverandøren skal velge løsninger i henhold til gitt kravspesifikasjon. Alternative løsninger som leverandøren evt. ønsker å tilby, må i tilfelle begrunnes og komme helt klart fram i tilbudet. Oppdragsgiver står fritt i å kunne velge, eller godkjenne, slike løsninger.
Det skal gis ett samlet tilbud med spesifikasjoner på de enkelte områder slik at oppdragsgiver velger hvilke områder som prioriteres. Det skal imidlertid startes opp arbeid i alle de 3 kommunene ved oppdragsstart.
Anskaffelsen omfatter nødvendig stamlinje inn til området og spredenett ut til abonnentene. Spredenettet skal som minimum gå til tomtegrensa eller knutepunkt avhengig av avstand til abonnentene.
Det er ikke stilt krav til spesifikk type teknologi. Dersom anskaffelsen ender med investeringer i mobilt brebånd, så skal abonnementsprisene på det mobile bredbåndet være på nivå med abonnementspris for fast bredbånd. Tilbudet skal være kvotefritt. i dag blir 1 tb regna som kvotefritt.
Oppdragsgiver planlegger å gjennomføre dialog gjennom forhandlinger med en eller flere av leverandørene som inngir tilbud i konkurransen. Forhandlingene vil kunne gjelde alle sider av tilbudene. Utvelgelsen av hvem det vil forhandles med vil bli foretatt etter en vurdering av tildelingskriteriene. Det planlegges å ha forhandlinger med maksimalt 3 leverandører.
Forhandlinger blir ikke gjennomført dersom oppdragsgiver, etter at tilbudene er mottatt, vurderer at forhandlinger ikke er hensiktsmessig. Dialog i form av rettinger/avklaringer gjennomføres ved behov.
Leverandøren oppfordres på det sterkeste til å følge de anvisninger som gis i dette konkurransegrunnlaget med vedlegg og eventuelt stille spørsmål ved uklarheter.
Anbud id:
645750
  • Sted:
    Nord-Fron, Sør-Fron Ringebu  Vis alle
  • Registrert:
    Onsdag 20. Mai 2020

Lignende oppdrag i Innlandet

2 anbud