Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape

Bygg- og anleggs-entreprise Sikker strømforsyning ved Ringerike sykehus for Vestre Viken HF i Østfold

Formidlede anbud
  • 0
    Siste år
  • 0
    Siste 3 mnd
  • 0
    Aktive nå
Østfold
Avsluttet

Bygg- og anleggs-entreprise Sikker strømforsyning ved Ringerike sykehus for Vestre Viken HF

Vestre Viken hf vil med dette prosjektet gjøre en teknisk oppgradering av sykehuset for å tilfredsstille forskriftskrav til nødstrømsrom for gruppe 2 rom ved Ringerike sykehus.
Kontrakten planlegges signert primo mai d. å, og må være ferdigstilt og overlevert senest 31/12-19. Oppdraget skal gjennomføres som en totalentreprise etter NS8407, hvor oppdragsgiver i forkant har utført en del av prosjekteringen. Prosjektet skal gjennomføres med sykehuset i drift, som innebærer at nede-tid for strømforsyning begrenses, og minimeres.
Oppdragsgiver har estimert 18 mnd totalt for utførelse av oppdraget, som innebærer noe grunnarbeider og fundamentering, i tillegg til levering og montering av materiell, samt bygningsmessige tilpasninger og fjerning av gamle installasjoner. når oppdraget overleveres, skal utrangert materiell, og annet avfall være levert til dertil egnet godkjent deponi, og evt. Skader på uteområder og landskap være utbedret.
Byggherre har med sin rådgivergruppe utarbeidet en teknisk beskrivelse av anlegget. Ved utarbeidelse av denne beskrivelsen er det allerede gjort en del overordnet prosjektering som legger føringer for totalentreprenørens valg av løsninger.
Prosjektet omfatter prosjektering, levering og montering av komplett ny infrastruktur for nødstrøm til Ringerike Sykehus.
nødstrømanlegget skal etableres med nytt aggregathus, to aggregater, to UPSer, føringsveier, kabling og omkoblingsautomatikk.
Det skal også etableres nye hovedtavler for Nett 230V it, Nett 400V tn-s og nødstrømstavler Nett/nød1, Nett/nød2 og nødvendige strømskinner/kabler mellom aggregat og nødstrømsfordelingene, og mellom nettstasjon og hoved- og nødstrømsfordelingene. Sykehus i drift betyr også at totalentreprenøren må ta hensyn til eventuell støyproblematikk under aktiviteter til forskjellige tider på døgnet. Totalentreprenøren får tid til å gjennomgå oppdragsgivers prosjektering iht. Kontraktsvilkårene, i tillegg til egen prosjektering og planlegging.
Anbud id:
521593
  • Sted:
    Ringerike
  • Registrert:
    Lørdag 5. Mai 2018

Lignende oppdrag i Østfold

6 anbud