Entreprenør, Snekker i Østfold

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

932 Siste år
322 Siste 3 mnd
91 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Bygge om 2.etg til en utleieenhet (egen leilighet)

Registrert Dato: Fredag 17. Juli 2009

Hei.

Min mor har ett forholdsvis stort hus for hennes behov og vi har i lang tid snakket om å gjøre 2.etg om til en uteieenhet, alternativt 2 hybler kommer litt ann på hva fagfolk mener er best.

Uten at jeg har noe kompetanse på dette, vil jeg anta at det som må gjøres er å skille av etasjene , lage trapp og ny dør på den ene siden. Det er ett bad der fra før, men en form for kjøkkenløsning må også settes inn. (Det er ett eldre hus, og det er en liste på andre ting som skal gjøres også, men det kan vi gå gjennom ved en evnt befaring)

Jeg, sønnen bor i Bergen - min mor er ikke helt enkel å forholde seg til når det gjelder praktiske ting, så alt tas med meg. Jeg er i Moss denne uken og skulle veldig gjerne hatt pris på dette. (Vi henvendte oss til ett par håndverkere i påsketider, som kom å så på jobben - men ikke hørt noe fra de etterpå) Så håper noen kan hjelpe meg med dette!

Huset ligger i Elgveien, Moss (tigerplassen)
(Nevner også at det ligger asbest-plater på veggen - de vil jeg mest sannsynlig fjerne selv som dere sikkert skjønner...men først trenger vi pris på jobben og noen vi kan forholde oss til)

Håper noen kan ta tak i dette ila veldig kort tid.

Ring meg på mobil eller send mail

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere

Entreprenør, Snekker

Befaring, Fagfolk, Håndverkere, Hybler, Kjøkkenløsning, Pris, Skille

Moss, Østfold

Avsluttet: Fredag 17. Juli 2009