Betong, Gulv, Murer, Snekker i Akershus

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

3990 Siste år
2375 Siste 3 mnd
314 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Bygge vegger, pigge gulv, bytte panel i tak til nytt bad i kjeller på jessheim.

Registrert Dato: Tirsdag 12. April 2011

I et stort kjellerrom med betonggulv og betongvegger skal jeg ha et bad, ca 4 kvm. Høyde underkant av 2 m.

Rommet skal bygges i hjørne av eksisterende rom, så det blir to helt nye frittstående vegger (i den ene skal det settes inn dør, den andre skal romme div rør, da wc, vask og badekar skal stå inntil denne) og to nye bygges utenpå betongveggene (nytt reisverk da betongveggene er noe ujevne. Den ene er yttervegg, mulig nødv. med papp og isolasjon). Veggene skal kles innvendig med rupanel evt tilsvarende klargjort for membran/flislegging. Arbeidet må gå litt parallellt med rørlegger og gulvarbeid, så du må være litt fleksibel på tid.

Panelen i taket trenger også byttes.

Gulv må pigges der rørene skal gå. Et stykke på ca 100*50 cm, ned ca 50 cm, med noen avstikkere til sluk, wc, vask og badekar. Er ca 10 cm betong, deretter grov pukk og løs masse. Betong og pukk kjøres bort. Pigging kan gjøres omgående.

Tak kan skiftes etter at rør mot tak er flyttet ( fredag 15.4)

Så vidt jeg kan bedømme kan oppsett av de to veggene mot eksisterende vegger også tas med en gang, mens de andre to må avvente flytting av et rør mot tak (gjøres fredag 15.4) samt pigging/legging av rør i gulv.

Ta gjerne kontakt for å se på jobben så jeg kan få et tilbud. Jeg ønsker fortrinnsvis en lokal håndtverker med lang erfaring, som kjenner og forholder seg til våtromsnormen, og som kommuniserer på norsk.

Rørlegger, elektrikerarb og trolig membran/flislegging er ordnet. Jeg har døren som skal settes inn. Øvrig materialer og nødv. verktøy tar du med.