Arkitekt, Prosjektleder i Oslo

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

1093 Siste år
367 Siste 3 mnd
81 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Byggeleder tjenester

Registrert Dato: Tirsdag 28. September 2010

Det skal inngås flere rammeavtaler innen byggeleder tjenester for Kollektivtransportproduksjon AS. Anskaffelsen gjøres i forbindelse med økt behov for tjenesten. KTP har behov for tjenester til mindre utbygginger og større prosjekt, og i noen grad innenfor spesialfelt.
Fagområdene som er spesielt aktuelle er:
- Banefag (overbygning og underbygning)
- Elektrofag (strømforsyning, likeretter mm.)
- Signalfag
- Tele og automasjon
- Bygg og anlegg
Det er et krav om at leverandørene minimum kan beherske 1 av fagområdene listet over. Det kreves dermed at leverandøren innehar denne kompetansen, og i tillegg må leverandøren tilfredsstille de helsemessige og sikkerhetsmessige kravene for visitasjon av spor. For ytterligere informasjon og krav til leverandørens tekniske og faglige kvalifikasjoner, se vedlagt "kvalifikasjonsgrunnlag" punkt 5.4.3.
Byggelederne vil inngå i KTP sin egen prosjektorganisasjon. Tjenesten er nært knyttet opp mot virksomheten på KTP AS sin infrastruktur. Infrastrukturenheten har imidlertid en fremtidig portefølge som består både av etterslepsprosjekter og utviklingsprosjekter. Prosjektene varierer i størrelse, omfang og kompleksitet og kan vare fra et par måneder til et par år. Prosjektene har ofte utfordringer i at de skal gjennomføres på en infrastruktur som er i drift og det er behov for tett koordinering mot driftsselskapene (Oslo T-banedrift og Oslotrikken).

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere

Arkitekt, Prosjektleder

Anlegg, Bygg, Byggeleder, Drift, Rammeavtaler

Oslo, Oslo

Avsluttet: Mandag 01. November 2010