Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape

Arkitekt i Østfold

Formidlede anbud
  • 0
    Siste år
  • 0
    Siste 3 mnd
  • 0
    Aktive nå
Østfold
Avsluttet

Byggeplan for 4 prosjekter i aurskog - høland gsv og mpg

1. gsv Hjellebøl? løken omfatter byggeplan og konkuransegrunnlag. Gang- og sykkelvegen skal benytte den nedlagte Tertitten-linja fra Hjellebøl i sør og nord til Didriksborg. Fra Didriksborg er gang- og sykkelvegen planlagt parallelt på vestsiden av fylkesvegen til løken.
2. mpg (miljøprioritert gjennomkjøring) løken omfatter byggeplan og konkuransegrunnlag. Formålet å samle løken sentrum og gjøre området tryggere og hyggeligere for innbyggere. Ved å gi løken hovedgate en stedstilpasset, fleksibel og fremtidsrettet utforming skal trafikksikkerheten og fremkommelighet for gående og syklende økes og muligheten for næringsaktivitet opprettholdes. Beplantning, møtesteder og klare skiller mellom arealer for harde og myke trafikanter skal være med å forbedre det visuelle miljøet.
3. mpg (miljøprioritert gjennomkjøring) Bjørkelangen omfatter byggeplan og konkuransegrunnlag. Formålet med prosjektet å utvikle rådhusveien til å bli en forlengelse av fv. 234 frem mot rv. 115, samt å omforme den til en miljøgate. Det blir spesielt viktig å finne en utforming som ivaretar myke trafikanter på en hensiktsmessig måte. Det er ønskelig at trafikksikkerhet prioriteres, og at både kjørehastighet og svingebevegelser for kjøretøy reguleres og tilpasses stedets behov og karakter.
4. Bjørkelangen rundkjøring omfatter byggeplan og konkuransegrunnlag. Her er det trafikksikkerhet som utløser behovet for rundkjøringen.
Anbud id:
96413
  • Sted:
    Aurskog-Høland
  • Registrert:
    Tirsdag 18. Mai 2010
Er du interessert i dette oppdraget?