Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape

Arkitekt i Østfold

Formidlede anbud
  • 0
    Siste år
  • 0
    Siste 3 mnd
  • 0
    Aktive nå
Østfold
Avsluttet

Byggeplaner med komplett konkurransegrunnlag - støytiltak for boliger i hedmark og oppland

Vi ønsker tilbud på prosjektering av byggeplaner med komplett konkurransegrunnlag for aktuelle boliger i Hedmark og Oppland. i denne omgang er det omlag 40 boliger, av disse er noe under halvparten i Hedmark, for de fleste er støyen utredet i henhold til forurensningsforskriften. Som et utgangspunkt skal tiltakene prosjekteres med grunnlag i våre støyutredninger som viser forslag om fasadetiltak og aktuell ventilasjon.
i forkant av prosjekteringen er det behov for at boligene besiktiges og at de aktuelle tiltakene diskuteres med grunneierne. Ved behov sammen med representant(er) fra Statens vegvesen. Hvis det bl. a. Gjennom disse befaringene fremkommer at tiltakene bør løses på en annen måte er det disse løsningen som skal ligge til grunn for byggeplanene. Støytiltakene kan da innebære at det i tillegg til fasadetiltak også gjennomføres områdeskjerming og skjerming av uteplass, men som ovennevnt er det fasadetiltak som er utgangspunktet for støytiltakene.
Noen av boligene skal ha tiltak med mindre støyreduserende effekt enn det som fremkommer av nevnte utredning.
Endres støytiltaket kan det bli behov for å vurdere støysituasjonen med bakgrunn i det nye tiltaket
Anbud id:
77227
  • Sted:
    Lunner, Jevnaker Kongsvinger, Hamar, Lillehammer, Gjøvik, Ringsaker, Løten, Stange, Nord-Odal, Sør-Odal, Eidskog, Grue, Åsnes, Våler (Innlandet), Elverum, Trysil, Åmot, Stor-Elvdal, Rendalen, Engerdal, Tolga, Tynset, Alvdal, Folldal, Os, Dovre, Lesja, Skjåk, Lom, Vågå, Nord-Fron, Sel, Sør-Fron, Ringebu, Øyer, Gausdal, Østre Toten, Vestre Toten, Gran, Søndre Land, Nordre Land, Sør-Aurdal, Etnedal, Nord-Aurdal, Vestre Slidre, Øystre Slidre, Vang  Vis alle
  • Registrert:
    Mandag 11. Januar 2010

Lignende oppdrag i Østfold

2 anbud