Anleggsgartner, Asfaltering, Betong, Brannsikring, Elektriker, Entreprenør, Glassarbeider, Maskinentreprenør, Murer, Rørlegger, Snekker, Taksering, Vann & avløp, Ventilasjon i Rogaland

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

10568 Siste år
7679 Siste 3 mnd
499 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

ByggHaugesund2020 - Entreprise nybygg

Registrert Dato: Mandag 15. Januar 2018

Haugesund sykehus har mangel på areal, dårlig bygningsteknisk tilstand og et stort vedlikeholdsetterslep. Helse Fonna HF, som eier Haugesund sykehus, vedtok i 2011 å utrede nødvendige tiltak.
Det er deretter gjennomført en planleggingsprosess etter de retningslinjer som gjelder for sykehusprosjekter. Samtidig med planlegging av utbygging av sykehuset, gjennomføres også en organisasjonsutvikling for å samordne nye bygningsmessige løsninger med nye arbeidsmåter ved sykehuset. Dette skal lede til bedre og mer effektiv pasientbehandling, samt gi bæreevne for en betydelig investering i bygg og utstyr.
I møte 03.04.2017 godkjente styret i Helse Fonna HF et forprosjekt som så ble godkjent i Hele Vest RHF den 11.05.2017 som basis for videre fremdrift for prosjekt ByggHaugesund2020.
Byggearbeidene ved ByggHaugesund2020 består av tre hovedaktiviteter:
- B01 Grunn- og rivearbeider
- B02 Nybygg (denne entreprisen)
- B03 Ombyggingsarbeider (av dagens arealer)
I tillegg omfatter ByggHaugesund2020 noen mindre byggeoppdrag (forberedende arbeider som utføres i 2017) samt større og mindre anskaffelser av (medisinsk) brukerutstyr.
Den vedtatte tidsplanen baseres på at B01 Grunn- og rivearbeider skal være ferdigstilt for byggestart for entreprise B02 Nybygg rundt årsskiftet 2018/19. Grunnarbeidsentreprisen omfatter utsprengning av tomt og etablering av pukklag samt omlegging av teknisk infrastruktur i grunnen og etablering av bærelag for gang- og sykkelvei på syd- og vestsiden av nybygget.
Ombyggingsarbeidene vil hovedsakelig utføres etter ibrukstagelse av B02 Nybygg, men enkelte mindre områder vil bli bygget om i parallell med B02. Slike begrensede arbeider antas gjennomført som delte entrepriser, eventuelt under eksisterende rammeavtaler, og antas å ha svært lite grensesnitt mot B02.


Referansenummer:  2018/47