Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape

Betong, Entreprenør, Maskinentreprenør, Murer, Riving, Rørlegger, Stålarbeider i Vestland

Formidlede anbud
  • 0
    Siste år
  • 0
    Siste 3 mnd
  • 0
    Aktive nå
Vestland
Avsluttet

Bygging av dam Høgretjørni

Vik kommune skal øke buffermagasinet i vannet høgretjørni for å sikre en mer stabil og pålitelig vannkilde til vannverket på Vangsnes i Vik kommune i Sogn og Fjordane. Fra før ligger det en gammel murdam i utløpet av høgretjørni, og det er installert et tapperør med ventil gjennom dammen. Denne gamle dammen skal rives, og det skal bygges en ny og høyere dam for å øke vannstanden og magasinkapasiteten i høgretjørni.
Det skal enten bygges en fyllingsdam med sentral tetning av betong eller en platedam av betong. Tilbyderne kan gi pris på fyllingsdammen, platedammen eller begge damløsningene. Tilbyderne blir vurdert etter den løsningen som gir lavest pris i deres tilbud.
Fyllingsdammen blir ca. 40 m lang og 6, 0 m høy i høyeste snitt. Overløpet legges separat fra fyllingsdammen i en utsprengt kanal ved nordre landfeste. Det legges et tapperør gjennom fyllingsdammen.
Platedammen blir ca. 40 m lang og 6, 0 m i høyeste snitt. Overløpet går i et nedsenket overløpsparti i midten av dammen. Et tapperør legges gjennom damplata, gjennom en ventilkum og ledes tilbake til Kaldegrovi nedstrøms dammen.
Se mengdebeskrivelsen.
Anbud id:
217088
  • Sted:
    Vik
  • Registrert:
    Torsdag 20. September 2012