Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape

Anleggsgartner, Betong, Entreprenør, Maskinentreprenør, Murer, Rørlegger i Østfold

Formidlede anbud
  • 0
    Siste år
  • 0
    Siste 3 mnd
  • 0
    Aktive nå
Østfold
Avsluttet

Bygging av gang og sykkelvei langs fv 156 mellom toveien og fjordvangveien. nytt va-system

I forbindelse med planlegging og regulering av en lengre gsv langs Fv. 156 mellom Torget og Fjordvangveien er det behov for å etablere, som et strakstiltak på strekningen mellom Toveien? Fjordvangveien. 190 meter er ny gsv og omgjøring av ca 90 meter eksisterende breddeutvidelse av vei til gsv ved hjelp av rekkverk. Det skal bygges en fullverdig gsv på strekningen med belysning og nødvendig drenssystem.
på grunn av uklar finansiering på nåværende tidspunkt for belysningsarbeidene, er noe av belysningsarbeidene som, fundament, master og armaturer, lagt inn i kontrakten som opsjonsarbeid og kan risikere å bli trukket ut av kontrakten.
Nesodden Kommune vil etablere offentlig vann- og avløpsnett langs stekningen. Dette skal utføres i hht. va-norm for Nesodden kommune. Alle arbeider i forbindelse med etableringen av va-anlegget prises i dette grunnlaget. Alt materiale til det kommunaltekniske anlegget vil bli levert på stedet av Nesodden kommune.
Anbud id:
102952
  • Sted:
    Bærum, Asker Lillestrøm, Nordre Follo, Ullensaker, Nesodden, Frogn, Vestby, Ås, Enebakk, Lørenskog, Rælingen, Aurskog-Høland, Nes, Gjerdrum, Nittedal, Nannestad, Eidsvoll, Hurdal  Vis alle
  • Registrert:
    Torsdag 24. Juni 2010

Lignende oppdrag i Østfold

6 anbud