Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape

Arkitekt, Betong, Elektriker, Entreprenør, Maskinentreprenør, Murer, Rørlegger, Snekker, Stålarbeider, Ventilasjon i Nordland

Formidlede anbud
  • 0
    Siste år
  • 0
    Siste 3 mnd
  • 0
    Aktive nå
Nordland
Avsluttet

Bygging av Mosjøen renseanlegg

Det står i dag et eks bygg for dagens renseanlegg på tomta. Denne bygningsmassen er oppført i 1993 og er et kombinert tre- og stålbygg med innvendige Leca-vegger. Renovering utvendig samt nytt golv i denne bygningsmassen skal inngå. Bygget er delvis oppført i 1 etasje og delvis i 2 etasjer (grunnflate 236 m2).
i tillegg skal det oppføres et nytt tilbygg. Det nye tilbygget skal inneholde det nye prosessutstyret samt garderober, kontor og sosiale rom. Nybygget har en total grunnflate på 473 m2. Den delen av bygget som skal inneholde selve renseanlegget skal oppføres i 2 etasjer + pumperom under terreng og har en grunnflate på 363 m2. i forbindelse med pumperommet skal det spuntes ned til ca 5 m med spuntlengde ca 12 m. Byggemetoden er plasstøpte konstruksjoner under terreng og prefabrikkert betong over terreng. Garderobe-/sosialdel skal oppføres i 1 etasje i trekonstruksjoner.
Komplett prosjektering av alle fag skal inngå.
Byggherren har engasjert Salsnes Filter til å levere og montere renseanlegget. Dette vil bli montert helt i sluttfasen, og totalentreprenøren må regne med å tilpasse egen framdrift til denne montasjen.
For øvrig henvises det til vedlegget "Funksjons- og ytelsesbeskrivelse".
Anbud id:
586394
  • Sted:
    Vefsn
  • Registrert:
    Lørdag 25. Mai 2019