Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape

Arkitekt, Elektriker, Entreprenør i Vestland

Formidlede anbud
  • 0
    Siste år
  • 0
    Siste 3 mnd
  • 0
    Aktive nå
Vestland
Avsluttet

Bygging av ny barnehage - optimal energiløysing for bygget sett i forhold til levetidskostnad - dialogkonferanse

Voss kommune deltar med pilotprosjekt i Nasjonalt program for leverandørutvikling, eit program i regi av nho og ks. Visjonen i programmet er å utnytte offentlege innkjøp på ein meir aktiv måte som stimulerer til konkurranse, næringsutvikling og innovasjon, for slik å leggje til rette for meir framtidsretta produkt og tenester til betre vilkår for offentlege kundar.
Voss kommune vil i samarbeid med Nasjonalt program for leverandørutvikling invitere til dialogkonferanse i samband med at ein av kommunen sine kommande innkjøp skal inngå som pilotprosjekt i programmet. Formålet med konferansen er å etablere tidlig dialog med markedet for på den måten å oppnå ein vellykka tilbodsrunde. målet med prosessen er å få frem alternative løysningar som skal bidra til mindre energibruk og meir effektiv drift av kommunen sin bygningsmasse. Den nye barnehagen skal ha lågast mogeleg levetidskostnader.
Voss kommune skal i etterkant av dialogkonferansen gjennomføre ein tilbodsrunde på bygging av ny barnehage på Lundhaugen der resultatet av denne dialogkonferansen inngår som ein del av anbodsunderlaget.
Dialogkonferansen blir gjennomført #URL0# 2012. Sjå vedlegget for meir informasjon.
Anbud id:
197738
  • Sted:
    Voss
  • Registrert:
    Fredag 25. Mai 2012