Betong, Elektriker, Flislegger, Rørlegger, Snekker i Buskerud

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

1448 Siste år
341 Siste 3 mnd
108 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Bygging av nytt bad (5, 5 m2)

Registrert Dato: Tirsdag 14. August 2012

Baderommet er fra 1981, som huset, og er formet som en L. Et grovt overslag viser at rommet er omtrent 5, 5 kvadratmeter stort.

Grovskisse av prosjektet:

* Badegulvet må først pigges opp for bla. Å få opp de gamle varmekablene. Utover det er det ikke mye riving som trengs. Ny påstøp med nye varmekabler med gulv- og romføler.

* Yttervegg er kun grunnmur, der det i sin tid ble valgt å tapetsere rett på. Her trengs oppsett av stenderverk langs 5-5, 5 meter vegg i normal høyde – bla for skjult rørgjennomføring.

Hvorvidt det skal være isolasjon og fuktsperre i denne veggen, er uklart for undertegnede. Likeledes hvordan taket blir best mulig (yttergang i overetasjen ligger rett over).

Vi ser for oss å sette bort hele jobben som en totalentreprise, for å få alt etter boken. Dersom dette skulle ta altfor lang tid å få utført, eller det blir altfor dyrt, kan det være aktuelt å stå som byggherre egenhendig.Når det gjelder selve badet, har vi følgende skisse for hva som trengs:

* Fliser i dusjsone (utgjør omtrent av 1 / 3 av rommet)), både vegger og gulv.
* Ett dusjhode, type troperegn. Dampavtrekk i tak vis-a-vis-dusj med ventilering ut via naborom.
* En servant
* En vegghengt cisterne
* Belysning i dusjsone, over speil og muligens i taket.
* Nye rør-i-rør til kjøkkenet ligger kveilet opp i endeveggen. Ble lagt opp under oppussing av tilstøtende rom i fjor, og skal kobles til.

Trolig er det unødvendig å understreke, men vi ønsker kun seriøse henvendelser. Snarlig respons og befaring fra slike ønskes, siden vi håper å komme i gang relativt snart.

Gode referanser er selvsagt ingen ulempe!