Alarm & sikkerhet, Prosjektleder i Hordaland

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

442 Siste år
132 Siste 3 mnd
35 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

C071 ? Rammeavtale sikkerhets- og kvalitetsrevisjon

Registrert Dato: Tirsdag 19. Mars 2013

Hordaland Fylkeskommune ved Bybanen Utbygging (BU) forestår utbygging av Bybanen i Bergen. I den forbindelse skal det etableres rammeavtale på timetjenester for oppdrag innen kvalitets- og sikkerhetsrevisjoner ved BU og deres leverandører. Hovedfokus for oppdraget er å sikre at BU med leverandører har tilfredsstillende systemer for kvalitets- og sikkerhetsstyring, samt at disse etterleves.
Gjennomføring av revisjoner inngår som tema i dokumentasjon av sikkerhetsstyring i forbindelse med godkjenning av infrastruktur hos Statens jernbanetilsyn (SJT). Det forventes at revisjonsrapporter som utarbeides skal kunne gjøres tilgjengelige for SJT på forespørsel.
Omfanget av avrop på rammeavtalen er vanskelig å anslå. Per dags dato er det fem planlagte eksterne revisjoner. I henhold til revisjonsplan for Bybanen Utbygging er intensjonen å gjennomføre sikkerhets- og kvalitetsrevisjoner på samtlige entrepriser i Byggetrinn 3, samt potensielt Byggetrinn 4. Det tas likevel forbehold om endringer i volum, da deler av revisjonene planlegges gjennomført av interne ressurser.
For ytterligere informasjon om anskaffelsens innhold vises det til arbeidsbeskrivelsen, se vedlegg A.

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere

Alarm & sikkerhet, Prosjektleder

Dokumentasjon, Entrepriser, Leverandører, Rammeavtale, Utbygging

Masfjordnes, Hordaland

Avsluttet: Fredag 03. Mai 2013