Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape

Alarm og sikkerhet, Arkitekt i Vestland

Formidlede anbud
  • 0
    Siste år
  • 0
    Siste 3 mnd
  • 0
    Aktive nå
Vestland
Avsluttet

C071 ? Rammeavtale sikkerhets- og kvalitetsrevisjon

Hordaland Fylkeskommune ved Bybanen Utbygging (bu) forestår utbygging av Bybanen i Bergen. i den forbindelse skal det etableres rammeavtale på timetjenester for oppdrag innen kvalitets- og sikkerhetsrevisjoner ved bu og deres leverandører. Hovedfokus for oppdraget er å sikre at bu med leverandører har tilfredsstillende systemer for kvalitets- og sikkerhetsstyring, samt at disse etterleves.
Gjennomføring av revisjoner inngår som tema i dokumentasjon av sikkerhetsstyring i forbindelse med godkjenning av infrastruktur hos Statens jernbanetilsyn (sjt). Det forventes at revisjonsrapporter som utarbeides skal kunne gjøres tilgjengelige for sjt på forespørsel.
Omfanget av avrop på rammeavtalen er vanskelig å anslå. Per dags dato er det fem planlagte eksterne revisjoner. i henhold til revisjonsplan for Bybanen Utbygging er intensjonen å gjennomføre sikkerhets- og kvalitetsrevisjoner på samtlige entrepriser i Byggetrinn 3, samt potensielt Byggetrinn 4. Det tas likevel forbehold om endringer i volum, da deler av revisjonene planlegges gjennomført av interne ressurser.
For ytterligere informasjon om anskaffelsens innhold vises det til arbeidsbeskrivelsen, se vedlegg a.
Anbud id:
241184
  • Sted:
    Bergen, Etne Sveio, Bømlo, Stord, Fitjar, Tysnes, Kvinnherad, Ullensvang, Eidfjord, Ulvik, Voss, Kvam, Samnanger, Bjørnafjorden, Austevoll, Øygarden, Askøy, Vaksdal, Modalen, Osterøy, Alver, Austrheim, Fedje, Masfjorden  Vis alle
  • Registrert:
    Tirsdag 19. Mars 2013

Lignende oppdrag i Vestland

1 anbud