Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape

Arkitekt, Betong, Elektriker, Entreprenør, Glassarbeider, Maler, Maskinentreprenør, Riving, Rørlegger, Snekker, Taktekker, Ventilasjon i Innlandet

Formidlede anbud
  • 0
    Siste år
  • 0
    Siste 3 mnd
  • 0
    Aktive nå
Innlandet
Avsluttet

Dønfoss barnehage - generalentreprise

Prosjektet er i hovedsak renovering og tilbygg av barnehage fra 1990-tallet. Nordplan as har ansvaret for den byggetekniske planleggingen og prosjekteringen, mens Rambøll as har ansvar for tekniske fag. Tekniske fag omfatter elektro, rør og ventilasjon. Nordplan as er ansvarlig søker i prosjektet. De prosjekterende skal følge opp prosjektet i byggeperioden og vil være direkte engasjert av byggherre.
Entreprisen har et budsjett på ca. 4, 2 mill ekskl. Mva. Totalt for alle fag. i tillegg ønskes det tilbud på noen opsjoner. Disse fremkommer av oppdragsgivers beskrivelse for ulike fag, og de skal prises inn der, men de vil kun bli løst inn dersom det er budsjettmidler til det.
Det skal være full barnehagedrift mens byggearbeidene pågår. Barnehagen er innstilt på finne alternative romløsninger i deler av byggeperioden. Det skal ikke utføres byggearbeid eller gjennomgang til byggeområde i rom der barn oppholder seg.
Byggherren stiller disponibelt rom til entreprenøren i kjelleren som kan benyttes til pauserom. Entreprenør har ansvar for renhold av rommet. Toaletter i kjelleren kan benyttes av entreprenøren.
Anbud id:
699006
  • Sted:
    Skjåk
  • Registrert:
    Fredag 12. Februar 2021

Lignende oppdrag i Innlandet

1 anbud