Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape

Entreprenør, Maskinentreprenør, Stålarbeider i Vestland

Formidlede anbud
  • 0
    Siste år
  • 0
    Siste 3 mnd
  • 0
    Aktive nå
Vestland
Avsluttet

D51 Spor

Kontrakt D51 dekker sporarbeid og overbygning for hovedlinjen for BT4. Kontrakt D51 dekker også sporarbeid og overbygning i nye løvstakken depot, avvikssporene og direkteforbindelsen mellom linje 1 og 2 ved Kronstad samt Kronstad og Kristianborg sidespor. Kontrakten dekker også sporarbeidet for den nye endeholdeplassen for linje 2 i Kaigaten. i tillegg kommer også 3 steder der linje 2 kobles sammen med eksisterende linje 1. Dette gjelder i Kaigaten, nær Bystasjonen og Inndalsveien på Kronstad.
BT4 inneholder tre hovedtyper av sporkonstruksjon: ballastspor, fastspor med duoblock sleepers på en betongplate og fastspor på langsgående betongbjelker. Avhengig av omstendighetene blir lokale variasjoner i denne standardstrukturen anvendt.
Totalt sett er BT4 ca. 8, 3 km dobbeltspor. Av dette utgjør ca. 5, 5 km ballastspor, dette inkluderer sporene i Haukeland og løvstakken tunneler. Ca. 2, 3 km av BT4 har en oppbygning basert på langsgående betongbjelker, mens ca. 0, 5 km hovedspor er på duoblock sviller. i tillegg til dobbeltsporet i linje 2 dekker BT4 også ett ca. 0, 3 km langt dobbeltavviksspor som forbinder BT4 med eksisterende spor på Inndalsveien. Avvikssporet består hovedsakelig av en duoblock-sviller som fastspor. Et skarpt buet enkeltkoblingsspor mellom BT4 og avvikssporene er ca 0, 07 km langt og består av langsgående betongbjelker. BT4 inneholder også tre nye sidespor med en total lengde på ca 0, 25 km. To sidespor er ballastspor, sidesporet i Kaigaten har duoblock sviller. løvstakken-depotet og sporene som forbinder det med hovedsporene i løvstakken-tunnelen, har en total lengde på ca. 2, 5 km og består av ballast spor, delvis med asfaltoverflate.
Kontrakt D51 inkluderer også installasjon av ca. 41 sporvekslere, 9 ‘diamant’ kryss og 9 sett med overgangsskinner. Sporvekslere kryss og overgangskinner leveres av kunden
Anbud id:
570840
  • Sted:
    Bergen
  • Registrert:
    Lørdag 2. Mars 2019

Lignende oppdrag i Vestland

6 anbud