Arkitekt, Elektriker, Entreprenør, Kulde & varme, Prosjektleder, Ventilasjon i Hordaland

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

2249 Siste år
580 Siste 3 mnd
146 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Desentraliserte ventilasjonsanlegg varden skole.

Registrert Dato: Fredag 27. August 2010

Varden skole har fått elevtallsbegrensinger i en del klasserom. Luftskifte må derfor forbedres i disse rommene frem til det er prosjektert og etablert et nytt sentralt ventilasjonsanlegg ved skolen.
Vi ønsker derfor å be om en stykkpris/rompris på montering av komplett romaggregat inklusiv elektroarbeider. Alle arbeider herunder montering og kjøp av aggregater skal være med i prisen. Dimensjonering må foretas av leverandør. Lyd fra anleggene må ikke overskride gjeldende forskriftskrav.
Service og filterskifte i 3 år skal være inkludert i prisen.
Totalleveransen antas å være mellom 5 og 12 rom. Luftbehov per klasserom er ca +/- 800 m3T, men leverandør må selv dimensjonere aggregatene ved befaring på skolen og hensynta støyforskrift. Aggregatene kan være av type Turbovex veggmodell eller tilsvarende. Luften skal ikke oppnå et høyere co2-innhold enn 1000 ppm/m3. Typiske klasserom ved skolen som skal rettes er klasseromsnummer 4,5,6 og 7.
Ventilasjonsanleggen skal monteres på yttervegg i klasserommene. For montasje av inntak og avkast må ett av åpningsvinduene demonteres og erstattes av hvit plate (colorcoat) for kanalgjennomføringer.
Det taes forbehold om at det bevilges økonomiske midler til gjennomføringen av arbeidene.

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere