Advokat, Webutvikling i Oslo

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

1260 Siste år
804 Siste 3 mnd
114 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Digital juridisk rådgiving En digital fremtid for Flyktninghjelpens Rettshjelp program – informasjonsplattform og klientportal applikasjon

Registrert Dato: Onsdag 20. November 2019

Formålet med forespørselen er å identifisere 1 til 3 leverandører som har vist evner til å levere en løsning for å matche ønsket omfang. Som svar på denne RFP-en, blir budgivere bedt om å komme med forslaget sitt for å utvikle minste brukbare produkt (MVP) for både det interne plattformkonseptet (4Cs plattform) og klientapplikasjonen (DC-app):
• 4C plattformen er der lokale grupper i felt vil lage og samle ICLA-innhold som mottakerne oppsøker. Verktøyet til 4C vil gjøre det mulig for team å digitalisere informasjonsinnhold og muliggjøre en forbedret nøyaktighet av informasjon uavhengig av kanaltilgang valgt av mottakeren. Verktøyet vil være kilden til informasjon for alle digitale tilgangspunkter (mobilapplikasjon/web), rådgivningstjenester ansikt-til-ansikt, interaktive talesvar systemer, og SMS og kundesenter.
• DC-appen er den planlagte programvareløsningen som våre klienter både vil kunne selvbetjene informasjons- og rådgivningsbehovene sine, samt følge sine juridiske assistansesaker som blir administrert av ansatte i Flyktninghjelpen. Gjennom denne kanalen kan mottakerne få tilgang til skreddersydde anbefalinger for sin prosess basert på et beslutningstre, gi tilbakemeldinger eller stille spørsmål om spesifikt innhold og få svar via en chat robot og meldingsfunksjoner. De kan også dele tips med andre i lokalsamfunnet, samt spore sine personlige oppgaver relatert til navigering i en administrativ prosess.
Et budgivers løsningsforslag kan bestå av eksisterende programvarekomponenter som kan tilpasse eksisterende programvare (og/eller oppretting av ny) og skreddersy programvare. I forslaget skal budgiverne forklare hvordan akkurat deres løsninger overholder eller avviker fra de ønskede kravene, og deres tilnærming til kravene. I tillegg bør de forsøke å utdype langsiktige kostnadskonsekvenser og potensielle lisensvilkår for drift og vedlikehold av løsningen, samt muligheten til å skalere løsningene både i Flyktninghjelpen sine landoperasjoner, og potensielt for andre organisasjoner til å bruke samme løsning som et rammeverk for å levere egne tjenester. Fullstendige detaljer om løsningsforslaget finner du i RFP-fortellingen her: *** Linken er fjernet ***  NRC-ICLA-0003

Er du interessert i slike oppdrag? Registrer Din Bedrift