Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape

IT/Web og Support i Østfold

Formidlede anbud
  • 0
    Siste år
  • 0
    Siste 3 mnd
  • 0
    Aktive nå
Østfold
Avsluttet

Digitalisering av teknisk arkiv i Halden kommune

Halden kommune fikk utført en arkivanalyse i 2017. Arkivene som skal digitaliseres ble oppmålt og registrert. Arkivanalysen vedlegges - se bilag 1, vedlegg 2. For ordens skyld opplyses det om at arkivdelen «fdv og prosjektarkiv va» ikke skal digitaliseres på nåværende tidspunkt, men prises som opsjon, og at «Kontraktsarkiv» ikke skal digitaliseres.
Halden kommune har anskaffet arkivkjerne levert av Documaster. Det er denne kjernen som skal benyttes for dette oppdraget.
Beskrivelse av arkivene som skal digitaliseres:
- Byggesak: 129 meter. Saksmapper er arkivert med hengemapper i arkivskap med skuffer samt i arkivbokser (store saker). Avvik på oppgitt mengde kan forekomme.
- Landbruk: 17 meter. Arkivet er ryddet i senere tid. Saksmapper er arkivert med hengemapper i arkivskap med skuffer.
- Skogsbilveier: 3 meter. Arkivet er ryddet i senere tid. Saksmapper er arkivert med hengemapper i arkivskap med skuffer.
- målebrevs-, delesaks-, oppmålings- og seksjoneringsarkiv: 49 meter. målebrev er arkivert i permer og sortert etter årstall. Delesaker, oppmålingssaker og seksjoneringssaker er i arkivskap med hengemapper og sortert på gårds- og bruksnummer (festenummer/seksjonsnummer). Avvik på oppgitt mengde kan forekomme.
- Planarkiv: 19 meter. Arkivet er ryddet i senere tid. Reguleringsplaner er arkivert i hengemapper i arkivskap med skuffer, samt i permer i hyller.
Se utfyllende informasjon i konkurransegrunnlaget.
Anbud id:
680221
  • Sted:
    Halden
  • Registrert:
    Torsdag 5. November 2020
Er du interessert i dette oppdraget?