Transport i Oslo

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

2209 Siste år
766 Siste 3 mnd
204 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Distribusjon av poser til pilot i og ii til utvidet kildesortering i oslo

Registrert Dato: Fredag 29. Mai 2009

?Avfallsplanen for Oslo kommune 2006-2009? ble vedtatt i Bystyret 7. juni 2006. Vedtaket innebærer blant annet at Oslo kommune skal innføre utvidet kildesortering av plastemballasje og matavfall i hele kommunen innen utgangen av 2011. Utvidet kildesortering skal motivere byens borgere til å bidra til et løft for avfallshåndteringen i byen.
I dag blir 30 % av avfallet som blir levert gjenvunnet til nye produkter. Målet til Oslo kommune er å øke denne gjenvinningsgraden til minimum 50 % innen 2014. Utvidet kildesortering av plastemballasje og matavfall er et viktig tiltak for å oppnå dette. Økt kildesortering i Oslo berører samtlige av byens husstander og vil medføre vesentlig omlegging av innsamlingsvirksomheten. Prosjektet innebærer også store investeringer for Oslo kommune.
Løsningen for utvidet kildesortering går ut på at alle husstander i Oslo får tilgang til 2 typer optisk sorterbare poser. Matavfallet legges i en grønn pose, mens plastemballasjen legges i en blå pose. (Restavfallet legges i en vrengt handlepose). Disse posene dobbel knyttes og legges i de eksisterende avfallsbeholdere for husstanderne. Posene fra avfallsbeholderne transporteres videre til et optisk sorteringsanlegg for utsortering og viderebehandling av ulike avfallstyper.
Renovasjonsetaten (REN) ønsker å teste ut ulike distribusjonsløsninger. Denne anskaffelsen er derfor begrenset til et pilotprosjekt. Evaluering av pilotprosjektet skal danne grunnlag for videre anskaffelser av dristribusjonsløsninger.
Pilotprosjektet skal gjennomføres i geografisk spredte områder i Oslo. Pilot del I omfatter områder i bydelene Bjerke, Grünerløkka, Sagene, St. Hanshaugen, Alna og Østensjø. Pilot del II omfatter områder i bydelene Nordre Aker, St. Hanshaugen, Grünerløkka, Grorud, Stovner og Alna.

Merk: For å melde din interesse i denne kunngjøringen og motta tilleggsinformasjon vennligst besøk Doffin nettsiden *** Linken er fjernet ***

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere

Transport

Avfallsbeholdere, Løft, Omlegging, Utgangen

Oslo, Oslo

Avsluttet: Onsdag 17. Juni 2009