Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape

Transport i Oslo

Formidlede anbud
  • 0
    Siste år
  • 0
    Siste 3 mnd
  • 0
    Aktive nå
Oslo
Avsluttet

Distribusjon av poser til pilot i og ii til utvidet kildesortering i oslo

? Avfallsplanen for Oslo kommune 2006-2009? Ble vedtatt i Bystyret 7. Juni 2006. Vedtaket innebærer blant annet at Oslo kommune skal innføre utvidet kildesortering av plastemballasje og matavfall i hele kommunen innen utgangen av 2011. Utvidet kildesortering skal motivere byens borgere til å bidra til et løft for avfallshåndteringen i byen.
i dag blir 30 % av avfallet som blir levert gjenvunnet til nye produkter. målet til Oslo kommune er å øke denne gjenvinningsgraden til minimum 50 % innen 2014. Utvidet kildesortering av plastemballasje og matavfall er et viktig tiltak for å oppnå dette. Økt kildesortering i Oslo berører samtlige av byens husstander og vil medføre vesentlig omlegging av innsamlingsvirksomheten. Prosjektet innebærer også store investeringer for Oslo kommune.
løsningen for utvidet kildesortering går ut på at alle husstander i Oslo får tilgang til 2 typer optisk sorterbare poser. Matavfallet legges i en grønn pose, mens plastemballasjen legges i en blå pose. (Restavfallet legges i en vrengt handlepose). Disse posene dobbel knyttes og legges i de eksisterende avfallsbeholdere for husstanderne. Posene fra avfallsbeholderne transporteres videre til et optisk sorteringsanlegg for utsortering og viderebehandling av ulike avfallstyper.
Renovasjonsetaten (ren) ønsker å teste ut ulike distribusjonsløsninger. Denne anskaffelsen er derfor begrenset til et pilotprosjekt. Evaluering av pilotprosjektet skal danne grunnlag for videre anskaffelser av dristribusjonsløsninger.
Pilotprosjektet skal gjennomføres i geografisk spredte områder i Oslo. Pilot del i omfatter områder i bydelene Bjerke, Grünerløkka, Sagene, St. Hanshaugen, Alna og Østensjø. Pilot del ii omfatter områder i bydelene Nordre Aker, St. Hanshaugen, Grünerløkka, Grorud, Stovner og Alna.
Merk: For å melde din interesse i denne kunngjøringen og motta tilleggsinformasjon vennligst besøk Doffin nettsiden #URL0#? id=171005.
Anbud id:
53247
  • Sted:
    Oslo
  • Registrert:
    Fredag 29. Mai 2009

Lignende oppdrag i Oslo

6 anbud