Anleggsgartner, Entreprenør, Maskinentreprenør, Vann & avløp, Vanntetting i Sør-Trøndelag

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

1545 Siste år
481 Siste 3 mnd
153 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Drenering av enebolig i rekke ranheim - 39 meter + utvidelse av p-plas

Registrert Dato: Tirsdag 20. Mars 2012

Regner med det må tas en befaring for å utareide presist nok anbud. Vi er ikke fagfolk og vil ha på plass gode anbefalinger for en tilfredstillende løsning. Våre naboer i tilstøtende bolig har ikke planlagt drenering. Vi sikter mot at de evt vil ta sitt område mot veranda, men det må evt spesifiseres med egen pris. Vi har fått oppgitt at det er separert kloakk og overløpsvann inn til huset i takt med at det ble gjort for hele området for vel et år siden.

Bolig - Se vedlagte tegning. Inngangsparti er på bakkenivå. Svakt skrånende tomt opp til sydsiden slik at man fra 1. etg. har hagen plant med stua. God adkomst med maskin rundt hele huset med unntak av en veranda foran stue.

• Oppgraving rundt bolig til underkant bankett. Se tomtebeskrivelse
• Fjerning av gammel masse
• Montering og levering av grunnmursplast
• Legging av drens og her trenger vi anbefalinng på tekniske løsninger.
- Er anbefalt drens med spylepunkt
• Tilkjøring av ny drenerende masse med fylling
• Legging og levering av taknedløp til overkant jordband
* Levering og montering av isolasjon, 5 cm trykkfast.
* foran garage og et par meter av vegg mot ytterdør trenger vi å legge en forsenkning med rist for å samle vann som skal kunne tilknyttes en nedløpsrenne da det er et lavt punkt og vi ønsker å unngå vann inn i garage og inngangsparti fra gatenivå.

I tillegg til drenering ønskes opparbeidet større p-plass samtidig. Denne del av tilbudet ønskes vi spesifsert for seg selv.

* Masse (plen) ved inngangsparti ønskes bortkjørt for å lage en større p-plass. Hele P-plass området må graves opp og masse skiftes med tilpasset / drenerende masse. Fiberduk ønskes lagt i bunn.

Vi har fuktproblematikk i bolig og ønsker arbeidene igangsatt snarest mulig. Men alt dette er selvsagt avhengig av pris og kapasitet til den som tilbyr utførelsen av oppdraget.

Har skrevet tilbudsfrist 30. 03. Vet det er kort tid, men har håp om at vi iallefall har kommet i dialog med evt aktører da.

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere