Anleggsgartner, Entreprenør, Maskinentreprenør, Sanering, Steinlegger, Vann & avløp, Vanntetting i Vestfold

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

1344 Siste år
454 Siste 3 mnd
113 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Drenering og fuktsikring av enebolig.

Registrert Dato: Mandag 02. August 2010

Grunnet fukt i kjelleren ønsker vi å få byttet dreneringen fra 1972. Huset er av typen Solheimhus type L-71. Omkretsen rundt mur er ca. 45m (1436x776 cm). Høyde fra bakkenivå og ned til innvendig gulv er ca mellom 130 -170 cm. Tomten er flat og grunnen består av leire. Rundt kortveggen mot nord, mellom huset og garasjen, ligger det belegningsstein. Her må fallet vekk fra huset bedres og det er også noe problemer med telehiv på gårdsplassen. Vi vurderer å legge tilbake belegningssteinene selv når grunnarbeidet er gjort, men gi gjerne pris med og uten tilbakelegging av stein.

Taknedløp er ført ned i drensledning.

Vi har også en VERA glassfibertank på ca 800L, som er nesten tom, som vi ønsker å fjerne. Denne ligger nok uansett i veien for gravingen.

Når det kommer til fuktsikring ønsker vi pris på legging av "Isodren" eller lignende. Jeg har ikke noe greie på dette, og hvis dere mener knotteplast fortsatt er ett fullgodt alternativ, så stoler jeg på det, men vil jo tro det har vært en utvikling på fuktsikring siden knotteplasten ble introdusert...

Eventuell befaring passer best denne uken her 2.aug-7.aug da jeg er hjemme på permisjon. Neste uke må befaring eventuelt tas på ettermiddag/kveld.

Byggestart vil ikke bli før mai-juni-juli neste år grunnet økonomi.

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere