Arkitekt, Betong, Entreprenør, Gulv, Maler, Maskinentreprenør, Murer, Prosjektleder, Riving, Sanering, Snekker, Vann & avløp, Vanntetting i Oslo

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

5706 Siste år
1475 Siste 3 mnd
540 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

drenering og lyssjakter, samt diverse malerarbeider i kjeller Arendalsgata 3 og Dannevigsveien 7

Registrert Dato: Onsdag 31. August 2011

Arendalsgata 3 og Dannevigsveien 7 eies av Boligbygg Oslo KF. Bygårdene ligger i bydelen Sagene/Torshov. Arendalsgata 3 ble etablert i 1899 og Dannevigsveien 7 ble etablert i 1901. Bygningene er i 4-5 etasjer med kjeller og loft.
Drenering skal prosjekteres og skiftes ut, og lyssjakter rundt bygningene skal rehabiliteres. I bakgård mot øst skal vann fra taknedløpet føres til kum som ligger i veien i gjennomgangen til bakgårdens østside. Tegninger og gjennomføringsplan skal leveres byggherre før igangsetting av arbeidene.
I kjeller er det en del setningsskader og fuktskader som skal utbedres. Det er et kjellergulv som ligger på tilfarere med sponplater på topp. Dette skal fjernes og det skal bygges opp nytt gulv med egnede materialer. Det skal legges ny støvbinding på de gamle, støpte gulvene i kjeller. Veggene i kjeller skal rengjøres for saltutslag og sopp. Veggene skal males to strøk med egnet maling. Gjennomføringer i kjellertak som ikke er brannsikret, skal brannsikres.
Kjellertakene skal males med egnet maling. I bakrommet til Joker-butikken ligger vann og strøm tett på hverandre. Dette må sjekkes ut, og om nødvendig må tiltak iverksettes