Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape

IT/Web og Support i Oslo

Formidlede anbud
  • 0
    Siste år
  • 0
    Siste 3 mnd
  • 0
    Aktive nå
Oslo
Avsluttet

Drifts- og forvaltningsavtale for Nye nettsider (CMS)

Den nye nettløsningen driftssettes 23. 04. 2019, og formålet med denne forespørselen er å finne en totalleverandør som kan ta på seg drift, vedlikehold og ytterligere utvikling av løsningen etter at prosjektet er avsluttet.
Forskningsrådets prosjekt «Nye nettsider» moderniserer, forenkler og øker kvaliteten i kundens nettsider. Prosjektet gjør nettsidene mer brukerrettet, oppgaveorientert og tidsriktige med hensyn til design, brukeropplevelse og innhold.
Med en brukerrettet og samordnet digital brukerfront skal Kunden imøtekomme en stadig mer teknologivant befolkning med innovative tjenester og bruke teknologien på smarte måter. Kunden ønsker på sikt å tilby moderne, selvbetjente og automatiserte digitale tjenester på sin nye, fremtidsrettede plattform.
Med Prosjekt Nye nettsider tar Kunden et betydelig steg på veien for å forbedre brukeropplevelsen på nett:
- Ny løsning er bygget på Episerver cms, levert gjennom Episerver Digital Experience Cloud plattform. søkemotor er Episerver Find. Å kjøre Episerver i skyen gir Kunden en stabil løsning, med meget god oppetid. Videre er løsningen automatisk skalerbar, noe som ivaretar potensielt uforutsette topper i trafikken, for eksempel i forbindelse med søknadsfrister.
- Det norske kompetansemarkedet på produktet er sterkt, med mange aktører, noe som sikrer god kompetansetilgang og markedsmessige vilkår ved innkjøp av kompetanse.
- på den nye løsningen har prosjektet utviklet ca. 20 forskjellige sidetyper og ca. 30 forskjellige blokker. Det er lagt opp til fleksibilitet i bruk av sidetypene, slik at i redaktører og innholdsprodusenter, ved hjelp av blokker, kan tilpasse siden til innholdet man ønsker å formidle. Dette senker behovet for utvikling av nye innholdstyper, og gir en lavere kompleksitet i løsningen.
Se forøvrig konkurransegrunnlaget for ytterligere opplysninger.
Anbud id:
565723
  • Sted:
    Oslo
  • Registrert:
    Søndag 27. Januar 2019

Lignende oppdrag i Oslo

1 anbud
  • Flytte webside
    Ønsker hjelp til å flytte webside, har filene på Dropbox. De skal installeres på fastname web hotell
    • Oslo
    • Tirsdag 2. April 2024
    • IT/Web og Support