Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape

Driftskontroll, rammeavtale i Innlandet

Formidlede anbud
  • 0
    Siste år
  • 0
    Siste 3 mnd
  • 0
    Aktive nå
Innlandet
Avsluttet

Driftskontroll, rammeavtale

Anskaffelsens formål og omfang
givas iks skal utvide og modernisere det eksisterende driftskontrollsystemet (pls og toppsystem) som brukes til styring og overvåkning av anlegg i givas’ ansvarsområde. Det er også behov for å etablere en ny service- og vedlikeholdsavtaleavtale for driftskontrollsystemet.
Driftskontrollsystemet består i dag i hovedsak av Allen-Bradley PLSer som kommuniserer mot et Citect toppsystem. Kommunikasjon mellom PLSer og mellom pls og systemserver går på radio, fiber, kabel eller mobilt bredbånd (løsning avhenger av lokasjon og datamengde).
givas iks drifter og eier alle kommunale vann- og avløpsanlegg i eierkommunene Kongsvinger, Grue, Eidskog og Nord-Odal. Dette består blant annet av
7 høydebasseng
13 avløpsrenseanlegg
10 vannbehandlingsanlegg
120 avløpspumpestasjoner
14 trykkøkere
Anleggene dekker et stort geografisk område som strekker seg over et areal på 3000 km2 (7 ganger større enn Oslo).
Oppdragsgiver tar forbehold om budsjettmessig dekning. Utrullingstakten vil variere fra år til år avhengig av budsjett. Volummessig antar oppdragsgiver at det vil være en undervekt av installasjons- og oppgraderingsarbeider i starten av avtalen.
Et utkast til selve konkurransegrunnlaget er lagt ved dette kvalifiseringsgrunnlaget. Oppdragsgiver forbeholder seg retten til å foreta mindre, ikke vesentlige endringer i dette grunnlaget før leverandører inviteres til å gi tilbud.
Kontraktsperiodens lengde er satt til 8 år, grunnet nødvendige oppstarts- og investeringskostnader for både leverandør og oppdragsgiver, samt for å sikre oppdragsgivers behov for en stabil driftskontroll i rammeavtaleperioden, jf. Anskaffelsesforskriftens §26-1(4).
Anbud id:
511715
  • Sted:
    Kongsvinger
  • Registrert:
    Onsdag 7. Mars 2018

Lignende oppdrag i Innlandet

6 anbud