Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape

Anleggsgartner, Arkitekt, Betong, Entreprenør, Maskinentreprenør, Murer, Rørlegger i Oslo

Formidlede anbud
  • 0
    Siste år
  • 0
    Siste 3 mnd
  • 0
    Aktive nå
Oslo
Avsluttet

Drikkefontener til Oslo sentrum

Det er et ønske om tilgang på flere drikkefontener i sentrum, både for turister, bostedsløse og byens innbyggere generelt. Det skal være mulig å fylle en vannflaske gratis med jevne mellomrom i byen.
Oppdraget gjennomføres som en totalentreprise der entreprenøren påtar seg både prosjekteringen og utførelsen av selve oppdraget. Entreprenøren skal selv prosjektere løsningene og ivareta krav for et sikkert og godkjent sluttresultat. Leverandøren skal som en del av kontrakten utarbeide byggeplan med nødvendige tegninger og beskrivelser for at drikkefontenene skal kunne etableres, samt gjennomføre byggearbeidene og tilby driftsavtale.
Avtalen omfatter priser på følgende leveranser og tjenester:
- Komplett leveranse av 5 drikkefontener. Leverandøren står for alle forhold ved etableringen, som søknader, prosjektering, graving, bygging, montering, påkobling til vann- og avløp og det som ellers er nødvendig for at drikkefontenene skal kunne tas i bruk.
- Opsjon: Opsjonspris på komplett leveranse av 2 drikkefontener i henholdsvis Kongens gate og ved Rooseveltstatuen på Kontraskjæret. Leverandøren står for alle forhold ved etableringen, som søknader, prosjektering, graving, bygging, montering, påkobling til vann- og avløp og det som ellers er nødvendig for at drikkefontenene skal kunne tas i bruk.
Det planlegges drikkefontener på til sammen sju steder. Kartet nedenfor viser en oversikt over dette. Fem av disse inngår i fastpriskontrakten, mens to av disse er opsjoner. Geografisk plassering omtales nærmere i kapittel 2. 2.
Anbud id:
560018
  • Sted:
    Oslo
  • Registrert:
    Lørdag 8. Desember 2018

Lignende oppdrag i Oslo

6 anbud