Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape

Elektriker, IT/Web og Support i Vestland

Formidlede anbud
  • 0
    Siste år
  • 0
    Siste 3 mnd
  • 0
    Aktive nå
Vestland
Avsluttet

EØS 007-2017 Anskaffelse og drift av Energi Oppfølgings System (EOS)

Oppdragsgiver ønsker gjennom denne konkurransen å inngå avtale om anskaffelse og oppbygning av eos for kommunale bygg. Bergen kommune skal drive effektiv energioppfølging av kommunens bygningsmasse og har derfor behov for å bygge opp et system som kan innhente, behandle og presentere energidata. Anskaffelsen skal omfatte eos for oppfølging av kommunale bygg som skoler, helsebygg, idrettsbygg, større omsorgsboliger, barnehager, bydel- og fritidsbygg og kontorbygninger.
på sikt skal eos også kunne ivareta energi- og klimaregnskap for anlegg (pumpestasjoner, parker, veilys, idrettsanlegg med mer.)
Implementeringen skal utføres trinnvis der bygningsgruppene nevnt over kobles opp fortløpende. Deretter starter drift/vedlikeholdsavtalen (ssa-v).
Bergen kommune Etat for Bygg og Eiendom forvalter en bygningsmasse på ca 1000 bygg og ca 1. Mill. M2. Av disse skal i utgangspunktet ca 290 bygg etableres i eos, med automatiske målere, samt ca 95 manuelle målere. Det forventes at dette tallet vil øke.
Bergen kommune har store ambisjoner i forhold til å redusere eget energibruk og eos ansees å være et viktig verktøy i dette arbeidet.
Anbud id:
448853
  • Sted:
    Bergen
  • Registrert:
    Lørdag 21. Januar 2017

Lignende oppdrag i Vestland

6 anbud