Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape

Arkitekt i Vestland

Formidlede anbud
  • 0
    Siste år
  • 0
    Siste 3 mnd
  • 0
    Aktive nå
Vestland
Avsluttet

EØS 038-2018 Rammeavtale Byggeledelse - Saksnr. 2018/17591

Formålet med denne anskaffelsen er å inngå parallelle rammeavtaler for å dekke Bymiljøetatens behov for kjøp av tjenester innen fagområdet byggeledelse, ut over egne ressurser som pr. i dag er 1-2 årsverk.
Rammeavtalen skal ha en varighet på 2 år med mulighet for forlengelse med 1 år av gangen inntil total varighet på maksimalt 4 år.
Oppdrag som er påbegynt innenfor perioden skal ferdigstilles. Leverandøren skal kunne følge opp gjennomførte oppdrag også i garantiperioden, jf ns 8405, ns 8406 og ns 8407.
Bymiljøetaten forventer i kontraktsperioden å ha utbyggingsprosjekter i ulikt omfang og kompleksitet, herunder nye anlegg og rehabilitering av eksisterende anlegg. Omfanget av arbeidet innenfor rammeavtalen er ikke nærmere definert, da det styres av politiske vedtak og bevilgninger, samt av kapasitet og framdrift i prosjektenes planleggings og forberedelsesfase. Bymiljøetatens budsjett- og økonomiplan for investeringsprosjekter i perioden 2018-2021 er i størrelsesordenen 300 og 400 mill kr. Pr. år.
Type oppdrag vil blant annet være opparbeiding av offentlige plasser/allmenninger, opparbeiding av nye eller opprustning av eksisterende parker og lekeplasser, turveier, gang- og sykkelveier, trafikksikkerhetstiltak og snarveier til Bybanen.
Oppdragene kan følgelig være fra mindre prosjekt med byggeledelse på deltid over noen måneder, til større prosjekt med byggeledelse på fulltid over 1-2 år. Mindre tiltak slås imidlertid ofte sammen og opparbeides som en entreprise. i hovedsak inngås entrepriseavtalene med grunnlag i ns 8405 og ns 8406. Totalentreprise etter ns 8407 inngås i hovedsak for mindre prosjekt.
Oppdragsgiver forbeholder seg retten til å variere innsats etter behov, og styre dette i forbindelse med bestilling av hvert enkelt oppdrag, heretter kalt avrop.
Oppdragsgiver skal ha rett til, men ikke plikt til, å lyse ut separat konkurranse for byggeledelse. Dette kan være aktuelt dersom prosjektets størrelse eller kompleksitet tilsier at det er behov for spesiell kapasitet, kompetanse, erfaring eller hvor andre relevante forhold tilsier det.
Mer informasjon finnes i konkurransegrunnlagets Del ii bilag 1 - Oppdragsgivers spesifikasjon.
Anbud id:
531197
  • Sted:
    Bergen
  • Registrert:
    Torsdag 21. Juni 2018