Anleggsgartner, Arkitekt, Betong, Brønnboring, Elektriker, Entreprenør, Maskinentreprenør, Mekaniske verksteder, Prosjektleder, Riving, Rørlegger, Sanering, Snekker, Vann & avløp, Ventilasjon i Sør-Trøndelag

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

12550 Siste år
9505 Siste 3 mnd
421 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

E1 Forberedende arbeider Saksvik RA - trinn 1. Ny utlysning

Registrert Dato: Mandag 14. Juni 2021

Malvik kommune skal rive eksisterende avløpsrenseanlegg i Saksvik, og bygge et nytt på samme tomt, Rønningsvegen 31. I den forbindelse skal det gjøres den del forberedende arbeider i 2021. Dette skal koordineres med at det samtidig skal settes opp ny avløpspumpestasjon på Vikhammer, og etableres midlertidig rensing i Saksvik, i andre entrepriser. Når alt dette er på plass starter riving av eksisterende bygg, grunnarbeider og bygningsarbeider for nytt avløpsrenseanlegg.
Entreprise E1 Forberedende arbeider er den første entreprisen som anskaffes, de andre anskaffes fortløpende.
Prosjektet gjennomføres med delte entrepriser med oppstart til forskjellige tidspunkt gjennom anleggsperioden på ca. 2,5 år. Foreløpig plan for utførelse av de ulike arbeidene er vist i tabellen under.
Entrepriseinndeling Antatt utførelse
E1 Forberedende arbeider 2021-2022
E2 Vikhammerfjæra APS 2022
E3 Maskinentreprise 2023
E4 Byggentreprise 2022-2023
E5 Elektroentreprise 2022-2023
E6 Midlertidig rensing 2021-2023
E7 Automasjon 2023I forbindelse med forberedende arbeider skal det inngås kontrakt etter NS8405.
Følgende arbeider inngår i denne entreprisen (E1):
- Midlertidig anleggsveg og planering ved Saksvik RA for riggplass. Arbeidene foregår delvis over kvikkleiresone. Det er utført grundige geotekniske undersøkelser. Krav og retningslinjer for gjennomføring av arbeidene vil bli gitt i forbindelse med tilbudsforespørsel.
- Omlegging av eksisterende vann- og avløpsledninger og tilhørende nye kummer ved Saksvik RA.
- Etablering av sjøledninger: to utslippsledninger fra Saksvik renseanlegg og pumpeledning, mellom Saksvik og Vikhammerfjæra APS, og en utslippsledning fra Vikhammerfjæra APS.
- Kryssing av jernbanen med styrt boring ved Saksvik RA, med utslag i sjø.
- Grunnundersøkelse med pilotboring kryssing av jernbanen ved Vikhammer, med utslag i sjø.
- Kryssing av jernbanen med styrt boring ved Vikhammer.
- Graving, nedsetting og tilkobling til ledningsnett for kummer og avløpspumpestasjon på Vikhammer. Pumpestasjon med tilhørende innløpskum(S22) leveres i annen entreprise.
- Sjøsiden av jernbanen ved Vikhammer vil kun være tilgjengelig fra sjø. Undergangen er kun dimensjonert for fotgjengere.
- Grøfter for sjøledninger i fjæresonen. Midlertidige anleggsveger i sjø etableres med masse- og maskintransport fra sjø.
Planlagt oppstart uke 46, 2021 og ferdigstillelse uke 19, 2022. 
Ytterligere informasjon er gitt av vedlagte tegninger. Mindre justeringer av dimensjoner og plasseringer vil kunne forekomme før tilbudsforespørsel.


Referansenummer:  2020/1082