Arkitekt, Prosjektleder i Akershus

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

748 Siste år
179 Siste 3 mnd
61 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

E12 - Europan Norge

Registrert Dato: Torsdag 21. Mars 2013

Europeisk arkitektur- og byutviklingskonkurranse for arkitekter, landskapsarkitekter og planleggere under 40 år.
I år presenterer Europan Norge 3 tomter:
SANDVIKA, BÆRUM KOMMUNE
Den postindustrielle området Hamang i Sandvika, det urbane sentrum av Bærum kommune, er i ferd med å gjennomgå en fundamental transformasjon. E16 skal legges i tunnel, noe som åpner opp for en helt ny bruk av denne sentrale delen av byen. Kommunen ber om forslag for en strategi for utvikling av et karbonnøytralt område i en av de mest sentrale nodene i Oslo-regionen. Forslagene skal presentere et konsept for program, landskap og bebyggelse som gir området en ny identitet. Hamang er også pilotprosjekt i Futurebuilt.
ÅS SENTRUM, ÅS KOMMUNE
Den lille og søvnige landsbyen Ås står foran store forandringer. Fram til 2040 regner en med en dobling av innbyggertallet fra 18 000 til 38 000 innbyggere. Ås kommune og lokale utbyggere etterspør en strategi for utviklingen av et sentralt sentrumskvartal. Hvordan kan dette kvartalet fungere som en urban arena med en ny kunstinstitusjon, studentboliger og offentlige rom? Hvordan kan kvartalet bedre koblingen mellom universitetetslivet og det urbane miljøet i Ås sentrum.
DIKEMARK, ASKER KOMMUNE
Seks km utenfor Asker sentrum ligger gamle Dikemark sykehus i naturskjønne omgivelser. Sykehusdriften er under avvikling og flere bygg står allerede tomme. Dikemark sykehus var lenge et nesten selvforsynt samfunn med egen matproduksjon, vannverk og vannkraftverk. Nå ber Asker kommune, sammen med grunneierne Oslo Universitetssykehus og Oslo kommune ved Eiendoms- og byfornyelsesetaten, om forslag til hvordan Dikemark kan få en ny identitet. Området skal fortettes og rundt 55 000 kvm fredet sykehusbebyggelse må fylles med nytt innhold.
Innleveringsfrist er 28.juni 2013 og vinneren kåres 13. desember 2013
For mer informasjon og påmelding gå til: *** Linken er fjernet ***

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere

Arkitekt, Prosjektleder

Arkitekter, Arkitektur, Bygg, Studentboliger, Utbyggere

Asker, Akershus

Avsluttet: Fredag 28. Juni 2013