Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape

Arkitekt i Østfold

Formidlede anbud
  • 0
    Siste år
  • 0
    Siste 3 mnd
  • 0
    Aktive nå
Østfold
Avsluttet

E12 - Europan Norge

Europeisk arkitektur- og byutviklingskonkurranse for arkitekter, landskapsarkitekter og planleggere under 40 år.
i år presenterer Europan Norge 3 tomter:
sandvika, bÆrum kommune
Den postindustrielle området Hamang i Sandvika, det urbane sentrum av bærum kommune, er i ferd med å gjennomgå en fundamental transformasjon. E16 skal legges i tunnel, noe som åpner opp for en helt ny bruk av denne sentrale delen av byen. Kommunen ber om forslag for en strategi for utvikling av et karbonnøytralt område i en av de mest sentrale nodene i Oslo-regionen. Forslagene skal presentere et konsept for program, landskap og bebyggelse som gir området en ny identitet. Hamang er også pilotprosjekt i Futurebuilt.
Ås sentrum, Ås kommune
Den lille og søvnige landsbyen Ås står foran store forandringer. Fram til 2040 regner en med en dobling av innbyggertallet fra 18 000 til 38 000 innbyggere. Ås kommune og lokale utbyggere etterspør en strategi for utviklingen av et sentralt sentrumskvartal. Hvordan kan dette kvartalet fungere som en urban arena med en ny kunstinstitusjon, studentboliger og offentlige rom? Hvordan kan kvartalet bedre koblingen mellom universitetetslivet og det urbane miljøet i Ås sentrum.
dikemark, asker kommune
Seks km utenfor Asker sentrum ligger gamle Dikemark sykehus i naturskjønne omgivelser. Sykehusdriften er under avvikling og flere bygg står allerede tomme. Dikemark sykehus var lenge et nesten selvforsynt samfunn med egen matproduksjon, vannverk og vannkraftverk. nå ber Asker kommune, sammen med grunneierne Oslo Universitetssykehus og Oslo kommune ved Eiendoms- og byfornyelsesetaten, om forslag til hvordan Dikemark kan få en ny identitet. Området skal fortettes og rundt 55 000 kvm fredet sykehusbebyggelse må fylles med nytt innhold.
Innleveringsfrist er #URL0# 2013 og vinneren kåres 13. Desember 2013
For mer informasjon og påmelding gå til: #URL1#
Anbud id:
241601
  • Sted:
    Bærum, Asker Ås  Vis alle
  • Registrert:
    Torsdag 21. Mars 2013

Lignende oppdrag i Østfold

1 anbud