Anleggsgartner, Asfaltering, Entreprenør, Maskinentreprenør, Steinlegger i Oslo

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

2127 Siste år
653 Siste 3 mnd
247 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

E18 Holdeplassoppgradering Oslo

Registrert Dato: Torsdag 14. Mars 2013

Arbeidet gjelder oppgradering av 13 eksisterende bussholdeplasser langs E18 Oslo vest og Oslo syd. Oppgraderingen innebærer stort sett justering av kantstein, taktil merking, flytting av leskur (evt noe nye leskur), montering av sykkelstativ, tilrettelegging for SIS-system og reasfaltering av holdeplassen. Oppgraderingen skal tilfredsstille krav til universell utformet standard. Arbeidet er delt opp i 2 delstrekninger. Delstrekning 1 er fra Vækerø til Hjortnes, og tar for seg oppgradering av 7 holdeplasser. Delstrekning 2 er fra Bekkelagsvegen til Ulvøybrua, og tar for seg 6 holdeplasser.
Kantsteinen skal justeres til 18cm vis ved plattform, og 13cm vis i ytterkantene av holdeplassen. Hele plattformen skal reasfalteres. Busslomme skal reasfalteres ved inngrep. Arealet på plattformene varierer.
Prosjektet har vært utlyst i 2012, men da entreprenøren gikk i konkurs så lyses konkurransen ut igjen, fast med reduserte mengder. Arbeid er utført på 6 holdeplasser, men de gjenstår fortsatt noe arbeid av mindre art på disse.

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere