Brønnboring, Entreprenør, Maskinentreprenør, Prosjektleder i Rogaland

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

1407 Siste år
422 Siste 3 mnd
131 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

E39 Rogfast, retningsstyrt kjerneboring og seismisk tomografi

Registrert Dato: Fredag 01. Februar 2013

E39 Rogfast er en undersjøisk tunnel mellom Randaberg og Bokn, med arm opp til Kvitsøy i Rogaland. Det er tidligere utført refleksjonsseismikk, og refraksjonsseismikk i sjø og på land, samt kjerneboring fra Kvitsøy og Alstein. Det skal nå utføres kjerneboring fra Bokn for å redusere prosjektets usikkerhet med tanke på anleggskostnad og anleggsteknisk utførelse.
Det skal kjernebores et ca. 700 meter langt hull fra Avløybet, ca. 2 km sør for Arsvågen ferjekai i Bokn kommune, for å kartlegge denne sonen. Borehullet vil i tillegg gi viktig informasjon om et område med lite bergblotninger over havnivå. Kjerneborehullet skal ha boredimensjon Ø76mm, som gir kjernedimensjon ca. 49mm. Hullets helning blir ca. 10°, endelig hulltrasé bestemmes etter at nøyaktig borested er fastsatt på Avløybet. Foreløpig hulltrasé er vist på vedlagt tegning V201.Krav til boravvik: ± 7 meter. Kravet gjelder hele kjerneborehullet.
Etter fullført kjerneboring og vanntapsmåling skal det utføres seismisk tomografi i borehullet. Borehullet skal i tillegg måles inn for å dokumentere hullbane.
Anslått mengde: 700 m retningsstyrt kjerneboring, 120 stk vanntapsmåling, 700 m seismiks tomografi i borehull.

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere

Brønnboring, Entreprenør, Maskinentreprenør, Prosjektleder

Borehull, Kjerneboring

Vikebygd, Rogaland

Avsluttet: Onsdag 20. Mars 2013