Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape

Anleggsgartner, Betong, Entreprenør, Glassarbeider, Maskinentreprenør, Snekker, Stålarbeider, Taktekker, Ventilasjon i Innlandet

Formidlede anbud
  • 0
    Siste år
  • 0
    Siste 3 mnd
  • 0
    Aktive nå
Innlandet
Avsluttet

E6 Kolomoen - Moelv - Lokale støytiltak

Nye Veier planlegger utlysning av flere etterfølgende entrepriser for utførelse av lokale støytiltak på private eiendommer i forbindelse med bygging av ny E6 på strekningene Kolomoen-Moelv i kommunene Stange, Hamar og Ringsaker. i denne veiledende kunngjøringen gis overordnet informasjon om de planlagte konkurransene.
De lokale støytiltakene vil primært omfatte fasadetiltak og tiltak på uteplasser. Eksempler på fasadetiltak kan være utskifting av vinduer og dører eller etterisolering av fasade. Eksempler på tiltak på uteplasser kan være oppføring av skjermvegger eller innglassing av uteplass.
Støytiltakene vil fortrinnsvis bli delt inn i fem entrepriser/konkurranser, hvor følgende er skissert for fremdrift og antall eiendommer med tiltak (i fasade eller på uteplass eller begge deler):
Strekning/entreprise - forventet antall eiendommer med tiltak - forventet kunngjøringstidspunkt
Ridabu - 27 - Ca. Primo juli 2018
Kolomoen-kåterud - 76 - Ca. Oktober 2018
kåterud-Arnkvern - 164 - Ca. Januar 2019
Arnkvern-Brumunddal - 200 - Ca. Juni 2019
Brumunddal-Moelv - 100 - Ca. Februar 2020
Støybefaringer og prosjektering av tiltak pågår for strekningene Ridabu, Kolomoen-kåterud og kåterud-Arnkvern, og er ikke påbegynt nord for Arnkvern. Antall tiltak er derfor foreløpige.
Oppstart av byggearbeider for den enkelte strekning vil være rett etter at evaluering og kontrahering er sluttført.
Anskaffelsene planlegges gjennomført som åpne tilbudskonkurranser, fortrinnsvis etter foa Del ii. Det legges opp til utførelsesentrepriser med mengdebeskrivelser etter ns 3420.
Anbud id:
530268
  • Sted:
    Hamar, Ringsaker Stange  Vis alle
  • Registrert:
    Lørdag 16. Juni 2018

Lignende oppdrag i Innlandet

6 anbud