Anleggsgartner, Arkitekt, Asfaltering, Betong, Elektriker, Entreprenør, Kulde & varme, Maskinentreprenør, Prosjektleder, Riving, Rørlegger, Snekker, Vann & avløp, Varmepumpe, Ventilasjon i Akershus

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

26157 Siste år
20506 Siste 3 mnd
866 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Eie før eie

Registrert Dato: Onsdag 27. Desember 2017

Konkurranse i ett trinn
Anskaffelsen gjennomføres i ett trinn. Kvalifiserings- og tilbudsfasen gjennomføres i samme prosess, og dokumentene kunngjøres en gang.
Orientering om arbeidene / prosjektet
Oppdragsgivers beskrivelse av leveransen følger av kravspesifikasjonen.
Enebakk kommune skal bygge 4 nye boenheter i et konsept som heter «Leie før eie». Konseptet skal hjelpe vanskeligstilte familier i å komme ut på boligmarkedet. Dette er organisert slik at man får leie en bolig gunstig en viss periode for så å få forkjøpsrett til boligen etter endt leieperiode. Boligene skal settes opp i Vågliveien 43 som er i et etablert boligstrøk i Ytre Enebakk. Det står i dag et bygg på tomten som i denne forbindelse skal rives før bygging av de nye boligene starter.
Boligene skal bygges etter gjeldende lover og forskrifter som en totalentreprise. Det blir lagt vekt på en prisgunstig løsning, med en enkel, men god standard som krever lite vedlikehold. Konsepter med gode energiløsninger vil bli foretrukket.
 
Opsjoner
Det ønskes opsjon på asfaltering av parkeringsområdet og på hvitevarer. Beskrevet i kravspesifikasjonen.
Kontraktsbestemmelser
Avtaleforholdet reguleres av NS8407
Entrepriseform for prosjektet er Totalentreprise.
Krav til arbeids- og lønnsvilkår
Kontrakten inneholder krav om at leverandøren er tilknyttet en lærlingordning og at lærlinger skal delta i utførelsen av kontraktarbeidet i tjenestekontrakter og kontrakter om bygg og anleggsarbeider. Kravet gjelder for kontrakter over 1,1 millioner / 1,75 millioner og med varighet over 3 måneder.
Krav om lærling
Kontrakten inneholder krav om at leverandøren er tilknyttet en lærlingordning og at lærlinger skal delta i utførelsen av kontraktarbeidet i tjenestekontrakter og kontrakter om bygg og anleggsarbeider. Kravet gjelder for kontrakter over 1,1 millioner / 1,75 millioner og med varighet over 3 måneder.
Kravet kan oppfylles av leverandøren eller en eller flere av hans underleverandører.
Utenlandske entreprenører kan oppfylle lærlingekravet ved å benytte lærlinger som er tilknyttet offentlig godkjent lærlingeordning i Norge eller tilsvarende ordning i annet EU/EØS- land.
Begrensning av antall ledd i leverandørkjeden
Det stilles krav om begrensning av antall ledd i leverandørkjeden i kontrakten.
Leverandøren kan ikke, uten Oppdragsgivers skriftlige samtykke, ha flere enn ett ledd underleverandører i kjede under seg. To ledd kan unntaksvis godtas.
Miljøkrav
Det stilles krav til dokumentasjon ved miljøvaredeklarasjon (EPD) for de 5 mest brukte materialene i kommunale nybygg.
Det stilles krav om at alt trevirke i kommunale byggeprosjekter skal være miljøsertifisert.
Det stilles krav om at det ikke skal brukes tropisk tommer i kommunale byggeprosjekter.
Deltilbud
Det er ikke adgang til å gi tilbud på deler av oppdraget.
Forbehold
Dersom leverandøren tar forbehold mot deler av konkurransegrunnlaget med vedlegg skal dette klart fremgå av tilbudsbrevet. Forbeholdene skal spesifiseres med hvilke konsekvenser dette har for ytelse, pris eller andre forhold.
Det samme gjelder for avvik. Forbehold og avvik skal være presise og entydige og tas inn i tilbudet slik at oppdragsgiver kan vurdere dem uten kontakt med leverandøren. Vesentlige forbehold og avvik vil føre til at tilbudet avvises.
Leverandørens henvisning til standardiserte leveringsvilkår eller lignende vil bli betraktet som forbehold dersom de avviker fra foreliggende konkurranse- eller avtalebestemmelser.


Referansenummer:  2017/6324