Rengjøring i Oslo

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

726 Siste år
177 Siste 3 mnd
49 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Ekstern bistand til kantine-, resepsjon- og renholdstjenester

Registrert Dato: Torsdag 01. November 2012

Eksportkreditt Norges avtaler om leveranse av kantine-, resepsjon- og renholdstjenester utløper i desember 2012 og ønskes derfor erstattet av ny(e) avtaler over to år med opsjon på ett ekstra år i to omganger, dvs. maksimalt 4 år.
EK ønsker å inngå en avtale med tjenesteleverandør(er) som kan ta ansvaret for leveranse av diverse facility management tjenester (tjenesteområdene kantine, respesjon og renhold). Det åpnes opp for at tilbyder kan gi tilbud på ett eller flere av de overnevnte tjenesteområdene. Områdene evalueres hver for seg, dvs. at det gjennomføres en separat og uavhengig evaluering av tilbudene for hvert enkelt tjenesteområde.
Per dags dato anslås det et gjennomsnitt på 30 ansatte som skal benytte kantinen per dag, i tillegg til eventuelle besøkende. For ytterligere beskrivelse se konkurransegrunnlag.
Oppdraget omfatter betjening av resepsjonen, samt administrative- og enkelte praktiske oppgaver.For ytterligere beskrivelse se konkurransegrunnlag.
Oppdraget omfatter både daglig renhold, servicerenhold og periodisk renhold. For ytterligere beskrivelse se konkurransegrunnlag.
Anslått til mellom 4,0 og 6,2 MNOK for alle tjenester med 2 års varighet og 2 år med opsjoner.

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere

Rengjøring

Leveranse, Renhold, Renholdstjenester

Oslo, Oslo

Avsluttet: Mandag 10. Desember 2012