Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape

Arkitekt, Elektriker, Entreprenør, Maler, Murer, Rørlegger, Snekker i Oslo

Formidlede anbud
 • 0
  Siste år
 • 0
  Siste 3 mnd
 • 0
  Aktive nå
Oslo
Avsluttet

Ekstra sanitærtiltak - tiltakspakke 2009 - etterstad vgs

Tiltakene på etterstad videregående skole inngår i prosjektet ekstra sanitærtiltak finansiert via regjeringens tiltakspakke 2009. Prosjektet er inndelt i 4 grupper hvor tiltakene på etterstad vgs inngår i delprosjekt gruppe 2.
etterstad videregående skole er fra 1963. I forbindelse med ubf? Sanitærprosjektet skal toalettanleggene rustes opp i to av bygningene. I bygg d gjelder det våtromsanlegg i 6 etasjer (u. Etg og i 1.? 5. Etg), og i bygg e 2 etasjer (1.? Og 2. Etg.). Med i alt 26 vasker, 36 wcèr, div. Urinaler og dusjer.
bygningsmessig riving gjelder alle dører, lettvegger, spanskvegger, himlinger av forskjellige typer, gulvbelegg og garnityr, og det skal etableres åpninger for nye dører i noen murte vegger, og noen døråpninger skal utvides og/eller flyttes/forskyves.
beskrivelsen av bygningsmessige arbeider består av noe mur/pussarbeid i forbindelse med eksisterende vegger, tømrerkapitlet består av i alt ca 480m2 nye stenderverkvegger (påforinger, installasjonsvegger og skillevegger) med i alt ca 520m2 våtromspanel, og ca 160m2 nye faste himlinger. I dørkapitlet inngår 40 dører med alt tilhørende beslag, i byggtaptserkapitlet beskrives ca 200m2 (utbrettet) nytt vanntett belegg og malerkapitlet gjelder hovedsakelig maling av himlinger.
det kreves opsjonspris på bruk av gipsplater i stedet for våtromspanel på alle veggflater, noe som også medfører opsjonsposter for dører med listverk (av metall), og maling av veggene. Det er et eget kapittelsammendrag for opsjonspostene.
alle eksisterende vvs- og elektriske installasjoner skal rives, og nye anlegg etableres.
Anbud id:
63435
 • Sted:
  Oslo
 • Registrert:
  Mandag 31. August 2009

Lignende oppdrag i Oslo

6 anbud